Gönderen Konu: van-ankara  (Okunma sayısı 1938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
van-ankara
« : Ocak 31, 2015, 23:36:55 »
Arakadaşlar merhabalar önümüzdeki günlerde van a uçakla seyahat edip 2 gün sonra araçla tekrar ankara ya dönecez.Yollardaki durum nedir ?hangi yol daha güvenlidir?yolda güvenlik sorunları yaşarmıyız açıkçası merak ediyoruz. Üzüldüğümüz nokta ise kendi ülkemizde özgürce seyahat etmekten çekinmek gerçekten bir vatandaş bu soruyu burada sormamalı...
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Toyota Club Türkiye

van-ankara
« : Ocak 31, 2015, 23:36:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Ynt: van-ankara
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2015, 23:50:02 »
Merhaba, yollar gayet düzgün, fakat seyahat tarihinizi tam bilemediğimizden, hava koşullarını bilemiyecegiz, hangi yol derken zaten tek yol var Elazığ-bingol-mus-van yolu ki ana yoldur, yolda hiçbir güvenlik sorunu yasamazsiniz lütfen bu onyargilari kiralim.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2015, 00:05:17 »
Merhaba, yollar gayet düzgün, fakat seyahat tarihinizi tam bilemediğimizden, hava koşullarını bilemiyecegiz, hangi yol derken zaten tek yol var Elazığ-bingol-mus-van yolu ki ana yoldur, yolda hiçbir güvenlik sorunu yasamazsiniz lütfen bu onyargilari kiralim.

aydın bey teşekkürler askerliğimi doğuda yaptım evime yol güvenliği nedeniyle 10 gün geç geldim.İster istemez bilinçaltına yerleşti.
Erzurum üzerinden Diyarbakır üzrinden ve muş üzerinden 3 farklı yolla gidilebilir biliyorum.Benim için otobüs güzergahı veya en düzgün kullanışlı yol önemli o yüzden sordum hangi yol diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2015, 01:02:00 »
aydın bey teşekkürler askerliğimi doğuda yaptım evime yol güvenliği nedeniyle 10 gün geç geldim.İster istemez bilinçaltına yerleşti.
Erzurum üzerinden Diyarbakır üzrinden ve muş üzerinden 3 farklı yolla gidilebilir biliyorum.Benim için otobüs güzergahı veya en düzgün kullanışlı yol önemli o yüzden sordum hangi yol diye.
Zeki bey her 3 güzergahı da takip edebilirsiniz. Ben son bir yıl içinde 3 güzergahı da kullandım. Yalnız şu aralar Erzurum güzergahı nispeten karlıdır ve özellikle Patnos ile ağrı arası yol Dardir. Ve yine o güzergahta Çaldıran ovası çok aşırı soğuktur ve bu yüzden bazen hareket halinde mazot donabiliyor. muş Bingöl güzergahında ise yol komple doubledir. Ama muş ovasının bitiminden Bingöl kadar yer yer kar mevcuttur. Ama asla yol kapanmaz. Diyarbakir güzergahı Bitlis'ten sonra Baykan denilen yerde yol birazcık dar ve virajlı olsa da veysel Karaniden sonra yol çok iyidir ve kar olmayıp diyarbakir urfa arası olan 160 kmlik yol double olup urfadan  aksaray yakınlarına kadar otobandır. Ben olsam diyarbakir güzergahını takip ederdim.
Kesinlikle hiç bir güvenlik sorunu yoktur. Bu 3 yol da çok işlektir. Gece bile kar yağsa  yine de kapanmaz bu yollar. Türkiyenin bence en iyi çalışan kurumu Karayollarıdir... kesinlikle güvenlik sorunu yoktur.  Sadece vandan çıkarken Kunduzkıran  geçidinin  girişinde askeri kontrol vardır o da kaçakçılık içindir. Yoksa seyahat özgürlüğü her yerde aynıdır. Bu sene doguda bazı yollarda yol kesmeler oldu o da şu kobani olayları sırasında oldu. Ondan başka yol kesme şu bu kesinlikle yoktur. Gönlünü ferah tut... Allah kaza bela vermesin. Iyi yolculuklar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2015, 01:12:46 »
Zeki bey her 3 güzergahı da takip edebilirsiniz. Ben son bir yıl içinde 3 güzergahı da kullandım. Yalnız şu aralar Erzurum güzergahı nispeten karlıdır ve özellikle Patnos ile ağrı arası yol Dardir. Ve yine o güzergahta Çaldıran ovası çok aşırı soğuktur ve bu yüzden bazen hareket halinde mazot donabiliyor. muş Bingöl güzergahında ise yol komple doubledir. Ama muş ovasının bitiminden Bingöl kadar yer yer kar mevcuttur. Ama asla yol kapanmaz. Diyarbakir güzergahı Bitlis'ten sonra Baykan denilen yerde yol birazcık dar ve virajlı olsa da veysel Karaniden sonra yol çok iyidir ve kar olmayıp diyarbakir urfa arası olan 160 kmlik yol double olup urfadan  aksaray yakınlarına kadar otobandır. Ben olsam diyarbakir güzergahını takip ederdim.
Kesinlikle hiç bir güvenlik sorunu yoktur. Bu 3 yol da çok işlektir. Gece bile kar yağsa  yine de kapanmaz bu yollar. Türkiyenin bence en iyi çalışan kurumu Karayollarıdir... kesinlikle güvenlik sorunu yoktur.  Sadece vandan çıkarken Kunduzkıran  geçidinin  girişinde askeri kontrol vardır o da kaçakçılık içindir. Yoksa seyahat özgürlüğü her yerde aynıdır. Bu sene doguda bazı yollarda yol kesmeler oldu o da şu kobani olayları sırasında oldu. Ondan başka yol kesme şu bu kesinlikle yoktur. Gönlünü ferah tut... Allah kaza bela vermesin. Iyi yolculuklar
Teşekkür ederim ederim Nizam bey yolun sıkıntısından ziyade geçtimiz şehirleride gezmek istiyoruz inş güzel bir seyahat olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2015, 01:52:12 »
Diyarbakır güzergahı yol bakımından km olarak uzasada zaman açısından kısalır. Diyarbakır dan Ankara ya kadar otoban ve duble yol tamamen. Ayrıca bu şekilde gelirken Diyarbakır da ciğer kebabı Şanlıurfa da patlıcan kebabı ve lahmacun Gaziantep de baklava Maraş ta dondurma Adana da adana kebabı yeme fırsatı bulunsunuz
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2015, 01:58:36 »
Diyarbakır güzergahı yol bakımından km olarak uzasada zaman açısından kısalır. Diyarbakır dan Ankara ya kadar otoban ve duble yol tamamen. Ayrıca bu şekilde gelirken Diyarbakır da ciğer kebabı Şanlıurfa da patlıcan kebabı ve lahmacun Gaziantep de baklava Maraş ta dondurma Adana da adana kebabı yeme fırsatı bulunsunuz
:)sağolun feyyaz bey deikleriniz aynen yapacam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2015, 11:55:35 »
aydın bey, nizam abi ve feyyaz abi zaten söylemişler ne söylenecekse
bende şunu söyleyeyim zaten otobüsle geri dönecekseniz otobüs firmaları hava şartlarına göre en uygun güzergahı belirliyorlar yollar kapanmıyor artık hiçbir yer hakkari-van arası güzeldere geçedi gibi değildir. 32 viraj denir oraya rakımı da çok yüksektir çok kötü şartlarda kapansa bile yarım saat bir saat anca ama sizin güzergahınız van-ankara sıkıntı yaşamazsınız güvenlik açısından askeri konvoylar her ihtimali düşünerek hareket ettikleri için öyle tedbirler alırlar içiniz rahat olsun iyi yolculuklar dilerim vanda bir sıkıntı yaşarsanız size özelden numaramı gönderirim ne zaman isterseniz ararsınız saygılar
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2015, 12:50:05 »
Diyarbakira inip ordan urfa antep adana aksaray diye devam edwrseniz yol uzayabilir.Antep ile ankara 730 km diyarbakir-urfa- antep 320 km.
Diyarbakirdan Van kac km bilmiyorum.Degisik guzergahlar cikarilabilir.
D.bakir antep adana uzeri yol hem uzar hemde gereksiz olur.

2011 d4d Corolla