0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar...G1W-C kamera için tavsiye edebileceğiniz hafıza kartları var mı?32Gb? 16Gb?Class6? Class10?Transcend? Toshiba? Kingston? vs?
Teşekkürler İlke, Talat. Sandisk ile bazıları sorun yaşamış o kamera ile, gerçi hiç yaşamayanlar da var. Fiyat da uygunmuş aslında. 1080p kayıt yapıyor olması lazım, 5 dakikalık kayıtlar olarak düşününce bile dediğin gibi 16Gb bile yeterli olur. 32Gb azami izin verilen sınır zaten. Ama arada çok fark yoksa 32gb daha iyi olur tabi. Dediğin gibi, baya çıktı kur maalesef, dolar ile maaş alıp turistik geziye gelenler durduğu yerde para kazanıyor.
bu arada inceleme istiyoruz adminim. alma niyetim var hema raçta kullanacağım hem de evde bakıcıyı kaydetmek için. yaza aileyi büyütüyoruz inşallah örnek görüntüler vs..
Hakan'cım, benim arkadaşa geçen hafta araç kamerası için 16GB Kingston aldık 25 TL, bilgi için paylaşıyorum..Fazla fiyat farkı yoksa 32GB almanı tavsiye ederim..
1080 p kayıt yapacağından 32 gb tavsiyemdir.Beş saat civarında kartı dolduruyor.Ben 32 gb sandisk class10 kullanıyorum hiç orobkem yaşamadım bir senedir.Size tavsiyem kingston 32 gb class 10 almanızdır.
Peki kamerada mı formatlamak lazım kartı, yoksa Pc 'de mi? Ya da takınca çalışıyor mu direk acaba?
2,Camera can not work and display "CARD ERROR",And changed 3 cards,still can not work?All cameras had been inspected before shipping out,and we can conclude that this is the compatiblity of camera with your memory card if camera can display correctly after power on without any memory card!And we get this experience from our test,it can work with these card: Sandisck Brand,Transcend Brand,PNY brand from Class 4 or Class 6,class 10;
hakan abi senin sipariş geldi mi yaa. benim birisi geldi de kamera hala gelmedi. bu hafta gelir diye tahmin ediyorum. ben toshiba exceria type 1 derim. maliyet çok önemli değil dersen type 2 derim abi.
Hakan abi, o kamera benim alacaklar listemde, ebayde bulmuştum. fakat her sd kart olmuyor. kendi uyumlu olduğu kartlar var. http://www.ebay.com/itm/Capacitor-G1W-C-Car-Dash-Camera-DVR-NT96650-Chip-AR0330-Lens-W-Free-Mirro-Mount-/131208541342?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8ca3749e