Arkadaslar 2001 terrama sis fari takmak istiyorum fakat birinci problem orjinAlinin cok pahali olmasi„ikinci problem yan sanayisin hem olmayisi ve olan yerdede 200-250 lira gibi rakamlarda olmasi arti olarakta 50 tl de sis fari kapaklari degisim maliyeeti.insan ister istemez şevki kiriliyor.fakat bir kac gundur arastirmalarim sonucu 99-2002 focuslarin sis farlarinin bizimkilere cok benzemesi ve ikisinin toplam maliyeti 80 tl gibi bir rakam. Bugun bi firmayi aradim olculerini istedim 7,5×15 cm oldugunu soyledi. Bende bunu direk normal sis fari izgarasinin uzerine dekopaj yontemiyle keserek yerlestirebilecegimi gerekirse silikon tarzi urunlerle halledebilecegimi dusunuyorum. Nedersiniz.
Bu arada aracima simdiye kadar on konsolu ve vitesin oldugu yere ambiyans aydinlatma arkaya ledli spoiler.park sensoru bimden.yapacaklarim geri gorus kamarasi orta dikiz aynasina .angel eyes.kayit kamerasi. Onkonsolda ve gostergelerde sonuk yanan isiklari canlandirma.
Mesaj Birleştirildi: 31 Oca, 2015 18:25
Bu aracim 2001 vvti 1.6 at. Bordo.
selam bende alıcaktım arastırdım gitti gidiyorda var bir oraya bak kardesimm bende emin olamadım için sipariş vermedim hemde 40 yada 60 tele idi