0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün servise aracımı kampanya içi götürdüğümde bu sorunu ustaya tekrar gösterdim. direksiyon kutusundaki somunu sıktılar yinede ses kesilmedi. Direkisyon mili için işçilik dahil 2000 lira gibi bir fiyat çıkarıldı. bende bu bedeli çok buldum.Direksiyon milini yenilesem sizce sorun ne zaman tekrarlar?
Aslında sorun gözüyle bakmayın bu duruma, çünkü piyasadaki araçların bir çoğunda bu durum vaar ben çok araştırmıştım önceki aracım için kullanılan malzemeden kaynaklı bir durummuş, yenilendiğinde dahi durum pek değişmiyor.
Sorun olmazmı ya azıcık mucurlu yola giriyorum takır tukur seslerden radyoyu bile dinleyemiyorum Hatta o kadar belliki problem oldugu 1. vites gaz vermeden giderken araç yine geliyor o ses
Ahmet bey sorunun çözüme kavuşması güzel haber.Yapılan işlemler hakkında keşke biraz bilgi alabilseydik
100 lira bu sorunun halledilebilmesi için gözden çıkarması kolay bir meblağ.Kendi ustama sorduğumda aşağı yukarı 300 lira civarında tutabilir demişti hiç bakmadan belki baksa dahada ucuza çıkarabilirmiki
Memnuniyetinizin devam etmesini diliyorum.İnanınki aracımdaki tek ve enbüyük problemim bu
Merhbalar,Hafta içi bu başlığı açtıktan sonra sanayideki sesi saptayan ustaya fikir almak için tekrar gittim. Kendisinin bu sesi kesemeyeceğini bir önceki kasada başarılı olduklarını ama makyajlı kasanın direksiyon kolonu için çözüm üretemediklerini anlattı. Biraz canım sıkkın şekilde dükkanından ayrılırken biraz ileride başka bir özel japon arabaları ile ilgilenen servise girdim. Beraber bir deneme turuna çıktık. Bir önceki ustam gibi direksiyon kolonundan ses geldiğini söyledi. 100 tl ye sorunu çözebileceğini söyledi. Daha önceki ustamın anlattıklarını da kendisine bahsettim. Sorunu çözeriz çözemezsek paranızı geri alırsınız dedi. Bende bir sonraki günün sabahı aracı ustaya bıraktım. Başında kayınpederim kaldı. 1 saatlik bir uğraş sonunda işlem tamamlandı. 3-4 gündür ses yok ve arabayı sıfır almış gibi hissediyorum. Usta daha önce kendi arabasını 11-12 defa bu sorun için söktüğünü en sonunda çözümü başardığını anlatmış. Umarım uzun süreli bir çözüm olur. Şu an için çok umutluyum ve sorunun tekrar etmemesini diliyorum. Aynı sorunu yaşata aydın ili çevresindeki arkadaşlar isterse ustanın adını ve telefonlarını patlaşabilirimSaygılarımla