0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mavi renko değilde resim güzelmiş arabanın cilası da yeni gibi allah nazarlardan saklasın..
bukalemun apaçiişiolur.Hafif koyu remk olabilir.Ama bildiğim bi şey varsa açık renk araçların stoplarına hafif koyu film süper oluyorbahadır hocanın arabası örnektir Mesaj Birleştirildi: Ocak 30, 2015, 19:12:13bukalemun apaçiişiolur.Hafif koyu remk olabilir.Ama bildiğim bi şey varsa açık renk araçların stoplarına hafif koyu film süper oluyorbahadır hocanın arabası örnektir
Civic i satmiyor musun Seçkin?[emoji4]
Biraz daha bende Allah'ın izniyle yaza doğru satcam
Auris coming soon.[emoji1]
Güzel olur ama mercedesteki gibi audideki gibi durur mu bilmiyorum. Bir abimin aracı bu da.Muayene zamanları orjinale çeviriyor.Satmayı düşünüyorsan bence değiştirmene pek gerek yok
Otomatik siyahın yanına bir de manuel beyaz çekcem Allah'ın izniyle:)
Makyajli ise hiç sorun yok [emoji6]
Şu an bizdeki makyajlı yeni gelende makyajlı olacak inşallah
Hayirlisi seçkin.Dizel mi olacak?[emoji4]
Her ay düzenli olarak cila çekiyorum haftaya kil ve pasta uygulama planım var fotoğraf da prof makineyle çekildi. Benim de aklımda açık mavi var ya da mor olanı düşünüyordum bende. Benim araba zaten apaçi vanalı egzoz olan araba daha da apaçi yapmam lazım. Belirttiğim gibi mavi veya mor düşünüyorum stoplara da çeken gördüm gayet hoş duruyordu stoplara da düşünüyorm
Hayır tüplü olacak toyotanın dizeline hem güvenmiyorum hemde civicdeki gibi bi down pipe yaparım
o zaman bu sizin için gelsinhttps://www.youtube.com/watch?v=FvwLDYU4IjEşaka tabiki alınmayın lütfen
Egzoz işine gireceksen benzinli olsun tabi ki.Açik hava filtresi ile tadindan yenmez.[emoji4]