Merhaba ,
Auris aracımda pandizotu tutan plastik tırnakalrdan biri kırılmış. Kalın bir vida ile tutturmuşlar. Ancak sallanıyor ve ses yapıyor. Çözüm fikri olan varsa yardım rica ederim.
İyi Günler
Nette araştırdım ancak bahsettiğiniz parçanın satıldığına dair herhangi bir site bulamadım. Dişi kırık olan plastik kaplamayı servisten temin edebilirsiniz.
volkan abi merhaba,
1.çözüm kalın vidaya yapışkanlı keçe, elektrik bantı vs bunun gibi şeylerle sarıp pandizotu oturtursan ses yapmaz.
2.çözüm forum sponsorlarımızdan tem servis ufuk beyden yardım alabilrisiniz parça temini konusunda size yardımcı olur.
Merhaba ,
Auris aracımda pandizotu tutan plastik tırnakalrdan biri kırılmış. Kalın bir vida ile tutturmuşlar. Ancak sallanıyor ve ses yapıyor. Çözüm fikri olan varsa yardım rica ederim.
İyi Günler
@Volkan AYTAS (33635) Ufuk Beyin adresi
@Ufuk Sönmez (16363)
Probleminizi çok iyi anlıyorum. Benim arabada da babam valiz koyarken ayağı baya bi bükmüş valizi tam yerleştireyim derken. Allahtan kırılmadan farkettim eğrilmişti geri biraz düzelttim. Kırılacak gibiydi ama bayadır o şekilde duruyor.
Yaptığı sesten bende de vardı. Sanki Aurise değil de kartala torosa biniyomuş hissi veriyor. Çok kötü psikolojik baskıydı üzerimde. Ses problemini ise şu şekilde çözebilirsiniz. Siyah 0,5 cm eninde biraz sertimsi kapı altı süngerlerine benzeyen yalıtım süngerleri var. Onları pandizotun oturduğu yere yapıştırısanız pandizot sesi kesecektir.
Pandizot gercekten kalitesiz hissettiriyodu ya iki tarafinda ayaklari bukulmustu.2.kademeye aldim ve cift tarafli bantla ses yapmamaya basladi.Yoksa her sette oynuyodu.