Gönderen Konu: İyi Günler Değerli Toyota Kullanıcıları :)  (Okunma sayısı 1340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '10
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
İyi Günler Değerli Toyota Kullanıcıları :)
« : Ocak 30, 2015, 09:15:26 »
Abilerim kardeşlerim hepinize iyi günler. Facebook ta 'TEAM TOYOTA' adlı Toyota grubu kuruldu. Fakat grup yeni olduğu için daha tanındık bir grup değil. Siz değerli toyota kullanıcıları sayesinde çoğalabiliriz. Oradan da muhabbete devam ederiz. Tabi sizin için uygunsa . Grup üzerinden dostlukları çoğaltabiliriz. Buluşmaları daha sık düzenleyebiliriz. Araçla ilgili sorunlar da oradan da çözüm bulabiliriz. Aracımızın fotoğraflarını orada sergileyebiliriz. Eğer sizin için uygunsa siz değerli kişileri de grupta görmekten kıvanç duyarız... Şimdiden teşekkürler. :)
https://www.facebook.com/groups/374184999427574/?fref=ts     ====Bu da grubun linki ;)
2010 Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant <3

Toyota Club Türkiye

İyi Günler Değerli Toyota Kullanıcıları :)
« : Ocak 30, 2015, 09:15:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: İyi Günler Değerli Toyota Kullanıcıları :)
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2015, 09:21:24 »
Abilerim kardeşlerim hepinize iyi günler. Facebook ta 'TEAM TOYOTA' adlı Toyota grubu kuruldu. Fakat grup yeni olduğu için daha tanındık bir grup değil. Siz değerli toyota kullanıcıları sayesinde çoğalabiliriz. Oradan da muhabbete devam ederiz. Tabi sizin için uygunsa . Grup üzerinden dostlukları çoğaltabiliriz. Buluşmaları daha sık düzenleyebiliriz. Araçla ilgili sorunlar da oradan da çözüm bulabiliriz. Aracımızın fotoğraflarını orada sergileyebiliriz. Eğer sizin için uygunsa siz değerli kişileri de grupta görmekten kıvanç duyarız... Şimdiden teşekkürler. :)
https://www.facebook.com/groups/374184999427574/?fref=ts     ====Bu da grubun linki ;)

Burak bey zaten bir grubumuz var !!!  https://www.facebook.com/ToyotaClubTR?fref=ts
Hali hazırda olan bir grubumuz varken yeniden bir çalışma yapmak bana mantıklı gelmiyor. Tabi ki yeni arkadaşların olması çok güzel.
Aslında hali hazırda olan gruba diğer arkadaşları da davet edip ailemizi büyütebiliriz.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2015, 09:28:37 »
Burak bey zaten bir grubumuz var !!!  https://www.facebook.com/ToyotaClubTR?fref=ts
Hali hazırda olan bir grubumuz varken yeniden bir çalışma yapmak bana mantıklı gelmiyor. Tabi ki yeni arkadaşların olması çok güzel.
Aslında hali hazırda olan gruba diğer arkadaşları da davet edip ailemizi büyütebiliriz.
Kadir bey kötü anlamda söylemedim. sadece böyle böyle bi grup var isterseniz buyurun gelin facede de aktif olalım dedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2015, 09:30:25 »
Kadir bey kötü anlamda söylemedim. sadece böyle böyle bi grup var isterseniz buyurun gelin facede de aktif olalım dedim.
Yanlış anladın Burak Bey bende kötü anlamda algılamadım zaten. Halihazırda aktif olan bir grubumuz var demek istedim. Oradan da hareket edilebilir. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2015, 09:32:25 »
Yanlış anladın Burak Bey bende kötü anlamda algılamadım zaten. Halihazırda aktif olan bir grubumuz var demek istedim. Oradan da hareket edilebilir. :)
anlıyorum da dikkat ederseniz o grupta muhbbet yok ve çok eski gönderiler var yani sadece admin fotoğraf paulaşıyor. ben o yüzden dedim. karar sizin...

Mesaj Birleştirildi: Ocak 30, 2015, 09:34:38
Kadir Bey Team Toyota adla grubu bi incelemenizi öneririm. sadece bir tavsiye.. istemesseniz takibi bırakırsınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2015, 09:34:46 »
anlıyorum da dikkat ederseniz o grupta muhbbet yok ve çok eski gönderiler var yani sadece admin fotoğraf paulaşıyor. ben o yüzden dedim. karar sizin...
Anlatmak istediğimde tam buydu. Bir şeyler yapmak istiyorsan sitemize ait olan grubu yöneticiler ile görüşüp hareketlendirebilirsin mesela?
Yok ben yeni gruba devam edeceğim dersen de tabi ki karar senin saygı duyarım.