Gönderen Konu: İnternetten cep telefonu alınırmı?  (Okunma sayısı 2357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
İnternetten cep telefonu alınırmı?
« : Ocak 27, 2015, 20:22:01 »
Merhaba arkadaşlar ,çocuğa cep telefonu almak istiyorum,baba internetten alalım dedi,alışveriş sitelerinde baktık normalde 800tl olan telefon 600tl ye bulduk bu nasıl oluyor,sizlere sorayım dedim,ben biraz teknoloji özürlüyümde :)sizlerin değerli fikirlerini almak isterim.Her hangi bir problem olurmu?Bu ünlü alışveriş sitelerinden alsak (isim vermedim ama siz tahmin edersiniz)ne bileyim sahte v.s sıkıntı olurmu?Birde bu telefon firmalarının yaptıkları kampanyalar varmış,onlarada baktım ama peşin fiyatından sanki daha fazla gibi geldi bana ,yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar

Toyota Club Türkiye

İnternetten cep telefonu alınırmı?
« : Ocak 27, 2015, 20:22:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternetten cep telefonu alınırmı?
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2015, 20:30:18 »
Internet telefon alip içinde salatalik falan çikiyor dikkat edin bence guvenilir siteler haric alisveriş yapmayin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2015, 20:32:51 »
şu şekilde oluyor ustam mesala kvk-genpa-telpa güvencesi ile garanti değil ithalatçı firma garantisi veriyor yani telefon arıza yaptığında garantili oluyor ama ithalat eden firma garanti veriyor yada ithal edilen ülkeye gidip garanti kapsamına giriyor diye biliyorum ne kadar doğru ne kadar yalan öyle duymustum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2015, 20:35:53 »
Tanınmış ve kurumsal sitelerden alışveriş yaparsanız korkacak hiç birşey yok.
Fakat sahibinden.com gibi, muhattabın şahıs olduğu yerlerden alışveriş yaparsanız başınız ağrıyabilir.

Ben yıllardan beri telefonlarımı, bilgisayarlarımı internetten alırım, bu zamana kadar başıma bir aksilik gelmedi.

Alacağınız telefon modelini belirtirseniz biz de sizin adınıza araştırma yapabiliriz.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2015, 20:53:23 »
Arkadaşlar ilginize teşekkürler,hepsi burada .com da samsung grand marka telefon 500 civarı,samsungun kendi mağazasında 800 bu nasıl oluyor bunu öğrenmek istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2015, 20:53:29 »
Paralel ithalat olmamasına dikkat edin, distribütör garantili olduğu ve Güvenilir büyük bir siteden alındığı sürece sorun olmaz bence...
Ama sahibinden, gittigidiyor gibi satış değil de Aracılık yapan sitelerde daha dikkatli olmak lazım çünkü herhangi bir problemde sorumlu site değil, aldığınız kişi ya da kurum oluyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2015, 20:59:45 »
Internet telefon alip içinde salatalik falan çikiyor dikkat edin bence guvenilir siteler haric alisveriş yapmayin
Salatalıkmı? :D bunuda yeni duydum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2015, 21:01:27 »
Arkadaşlar ilginize teşekkürler,hepsi burada .com da samsung grand marka telefon 500 civarı,samsungun kendi mağazasında 800 bu nasıl oluyor bunu öğrenmek istiyorum.
500,00 TL civarında SAMSUNG GRAND bulamadım ama hepsiburada paralel ithalat telefon satmıyor.
Alacağınız ürün SAMSUNG TR garantisi altında olacağı için, korkulacak hiç birşey yok.

Zaman zaman üretimi duracak veya durmaya yakın telefonları iyi fiyattan satıyorlar. 2009 yılında NOKIA N82'yi hepsiburada.com'dan almıştım. O ara telefon 700,00 TL civarlarında iken, HB'de 600,00 TL idi. Ben aldıktan 1 ay sonra telefonun üretimi durdu. :)
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2015, 21:02:04 »
Yücel bey interetten 4-5 telefon almışlığım var.  Ülkemizde satılan telefonlar 3 ayrılır.

1.Distribitör ( Resmi ithalatçı) garantili olan ve servisi kurumsal firma olan ürünler.

2.İthalatçı garantili ürünler ( ithalatçı firma kendi servis ağını kurar. genellikle  3-4 yerde servisi vardır) İçlerinde çok iyi olanlar olduğu gibi kötü olanlar
çoğunluktadır.

3. Taklit ürünler ve yurtdışından kaçak getirilmiş olan garantisiz ürünler.

Almayı düşündüğünüz ürünün linkini özel mesaj ile yazarsanız, tecrübelerimize göre fikir veririz. :)

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2015, 21:13:10 »
abi zaten samsung grand neo tekno sada 600 tl.Kardesime aldik 1 ay once.600-650 vatanda teknosada.
Paralel ithalat dedigi  sakat abi.Ben ozaman gider kacak alirim o direkt ithalat.
mardin de tanidiklar var.lgg3 1100 tl.htc m8 1200 tl.Kacak fatura hicbirsey yok.
Grand neo isini gorur.Onuda vatan bilgisayardan al.Teknosa nin fiyatlari vatandan yuksek
paralel dedikleri delta servis diyor.Kim oldugu ne oldugu belli degil.Kacak getirip imei bile cakiyorlardir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 56000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2015, 21:18:55 »

Yücel bey Samsung'un grand serisinin farklı donanıma sahip birkaç modeli var. Çocuğunuz oyun oynamak isteyecek ise ram ve işlemcisi daha iyi olan grand 2 modelini düşünün.

Her iki modelin karşılaştırma linki http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Grand-2-vs-Samsung-Galaxy-Grand-I9080
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2015, 21:38:26 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,internetten daha önce hiç bir şey almadım,o yüzden pek güvenemiyorum (eski kafayım biraz ) ;) çocukta alalım baba bir şey olmaz diyor,sizlerde uygun görürseniz hepsi burada .com sitesinden alıcam ,ne dersiniz ?açılmamış ambalajda geliyor değilmi?Gelen ürüne açıp bakabilirmiyiz?Salatalık falan çıkmasın :D kredi kartına taksitle alıcam arkadaşlar.Hepinize teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 27, 2015, 21:45:38 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,internetten daha önce hiç bir şey almadım,o yüzden pek güvenemiyorum (eski kafayım biraz ) ;) çocukta alalım baba bir şey olmaz diyor,sizlerde uygun görürseniz hepsi burada .com sitesinden alıcam ,ne dersiniz ?açılmamış ambalajda geliyor değilmi?Gelen ürüne açıp bakabilirmiyiz?Salatalık falan çıkmasın :D kredi kartına taksitle alıcam arkadaşlar.Hepinize teşekkürler.

Ben suan kullandigim telefonu Lg G3 32 Gb olani Kliksa dan aldim.Bakin derim.Internetten cok alisveris yaparim.N11 hepsiburada kliksa guvenilirdir.Korkmayin.Sadece ne alacaginizi once magazada gidin iyice inceleyin.Sonra internetten arastirma yapip ucuza alin.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 28, 2015, 00:26:52 »
Kliksa.com dan alabilirsiniz teknosanın internet sitesi. En güveniliri bu geliyor bana çevremde çok alışveriş yapan var hiçbir şikayet duymadım. Bi de kampanya var bu sıra axess kartınız varsa 100 tl chip para veriyor. İyi reklam yaptım ama :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 28, 2015, 01:52:01 »
n11 den yüksek fiyatlı hiçbir alışveriş yapmayın. Site hiçbir şekilde sizinle ilgilenmiyor tamamen satın aldığınız şahsın ahlakına kalıyor tüm iş. O yüzden hepsiburada dan alabilirsiniz. Daha önce bizde telefon ve bir sürü ıvır zıvır aldık sorun çıkmadı. Çıksada adamlar koşulsuz iade alıyor ( zarar vermedikçe )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 28, 2015, 02:14:48 »
Netten satılan ürünlerin biraz daha uygun fiyatlı olması normal ancak bu seferde güvenirlik konusunda sorun yaşanıyor. Piyasa fiyatına göre bariz düşük olan sitelerden alışveriş yapmak riskli, hepsiburada gibi daha bilinen yerlerden alınabilir. Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 28, 2015, 02:23:25 »
İnternetten pek alışveriş yapmam mügen cam rüzgarlığı ve araca hoparlör aldım şimdiye kadar arkadaşların dediği gibi şahıstan net üzerinden alınırsa sıkıntı çıkabilir N11 hakkında pek olumlu yanıt duymadım Hepsiburada iyidir bizim orda Iphone 4 ilk çıktığı zamanlar nette reklam görmüş 250 tl diye parayı havale ile göndermiş Ptt kargo ile gelmiş orda açmışlar iki kalıp banyo sabunu çıkmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 28, 2015, 09:26:49 »
Yücel Bey, 

En büyüğü televizyon olmak üzere onlarca elektronik malzeme, mutfak aleti, elektrikli el aleti, hırdavat, ayakkabı,  mobilya, giysi,  gıda, temizlik malzemesi,  akabinde ise  buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinamı dahi internetten  aldım. Tabii mümkün mertebe arkadaşlarında belirttiği gibi  hepsiburada,  vatan, teknosa, gold ve bimeks  gibi firmaları tercih ettim.

Kendi düşüncem ise  elektronik ürünleri alırken daha sağlam sitelere  bakarken, beyaz  eşyalarda ise  araştırıp sorup mümkün mertebe  aynı ürünleri yine forumlarda araştırıp ucuz bulduğum sitelerden aldım. Çünkü beyaz eşya eğer  geldiğinde  sağlamsa  zaten  sonra muhatabınız  satıcı  değil  servis  oluyor. Sağlam değilse de servis tutanak tutup değişimini talep ediyor. Özellikle  beyaz  eşyalar bayideki  fiyatlardan çok aşağılara alabiliyorsunuz. 

Onun için canınızı sıkmayın, resmi  garantili ürün satan yukarıda arkadaşların bahsettiği bir siteden alın  sorun olmaz.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 28, 2015, 13:29:28 »
Yücel bey hepsiburada. Com a güvenebilirsiniz.  2500 tl ye buzdolabı aldım ve ürünü sonra iade ettim.  İşleri usulüne uygun yaparsanız hiçbir problem çıkarmiyorlar.  Sayısız ürün aldım çok memnunum.  Teknosa kliksa da iyi sitelerdir. Uygun Fiyat için kredi karti ve hediye çeki  kampanyalarını takip edin daha avantajlı olur.

Bana kalırsa garanti konusunda ithalatçı firma garantisine fazla takilmayin. Samsung un yetkili servisi zaten pek musteri odaklı calismiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 28, 2015, 15:19:50 »
Cevap yazan arkadaşlara, çok teşekkür ederim.