0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
paylaşım için teşekkürler sametcim mavinin her tonunu sevdiğim için rengi gayet güzel, jantlarda sırıtmamış bence hoş duruyor...
Bu maviyi severim. Gerçi her tonunu severim ama bu mavi başkadır.
samet'in yaşı genç olmasına rağmen mübareğin elinden tüm camry'ler geçmiş neredeyse. ciddi hastalık belli ki
Güzel araba. İlanlarda yoktu nereden buldunuz Hayırlı olsun , jantlar olmamış..
Az önce hanımla konuştum. Bizim İskenderun'da Camry'den bir tane bile yoktu oğuz ama burası bizim araçlardan kaynıyor diyor ben de ee orası Suudi Arabistan tabi ki binecekler dedim, arkasına dedi ki 160 lt. mazot aldık türk parasıyla 25 lira yaptı dedi o an ben bayılmışım
Araba çok güzelmiş Maşaallah...Yalnız üstünde bulunan Mercedes E200 jantları çok ağır.Hantal bir jant.Vakti zamanında Passat'ın lastikleri yarıldığında stepneye ek olarak lastikçi bu janttan vermişti bana.Çok yoğun olunca beklememek için kendim takmak istediğimde ne kadar ağır olduğunu o an anladım.18" BBS marka jant+lastik tek elimle kaldırıyorken bunu iki elimle takmakta epey zorlanmıştım...
Yayla gibi araba Güle güle kullan. Masallah Uzun yolda baya ekonomikmis
Bu aracı tanıyorum sanki!!!2013 yaz aylarında İstanbul kurtköy'deydi. sahibiyle anlaşamadığımızdan almamıştık. burnundan kıl aldırmıyordu. aracın güneş yanığı var mı? varsa kesin o, plaka çok tanıdık geldi.karbüratörlü sistem lpg takılı sıralı sistem değil.
Dediğiniz gibi jant ölçüsü 5*112 Almanların jantları uyuyor.Paranız olduğunda sade ama şık jant takımı alırsın.Allah kaza bela vermesin gerisi basit inşallah...
Evet güneş yanığı var, genelde bu araçlarda sıralı sistem olmuyor 2.2 motor olduğu için. Sıralı sistemde belirli bir devirden sonra benzine geçiriyor, motora yetmiyor. İzmit Körfezden aldık aracı. Anlaşamadığınız fiyat neydi acaba ?
Ben de bu durum pek yaşanmadı ama sizin söylediğiniz fiyattan biraz üstünde aldık 14.250. Bu da 2. elin fiyatının yükseldiği dönemde almamızdan kaynaklanıyor.
Güle güle kullan kardeşAllah kaza bela vermesinAmerika'da bu kasa camry, 98 camry kullandım ve bindim güzel arabalar