Gönderen Konu: Toyota Multimedya Problemi Yardım!  (Okunma sayısı 5325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 4200
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Toyota Multimedya Problemi Yardım!
« : Ocak 27, 2015, 04:46:25 »
2 Ay önce 2014 model Toyota Corolla 1.33 Life modelini aldım
Açıkçası arabadan çok memnunum gerek gösteriş gerekse konfor ve sürüş açısından çok rahat bi araba.
1.33 motorun bu arabada gösterdiği performans da harika.
Bundan önce Mitsubishi Attrage vardı onu da sıfır almıştım yaklaşık 2 hafta kullanıp sattım.Üstelik iki haftada arabanın değeri 8 bin lira düştü.
Ben bu arabayı Ereğli Tüylüoğlu otomotivden aldım.
Bi arkadaşım da ordan almıştı onun tavsiyesiyle aldık zaten.
Arabamda buna ek olarak sis farı, geri görüş kamerası, multmedya ekran, çelik jant var ve araç bana toplamda 51.500 e aldım.
Şimdi gelelim asıl konumuza;

Arabanın üzerindeki navigasyon ve multimedya ekranı toyotanın kendi sitesindeki fotoğraftakilerden değil.
Navigasyonu açınca aşırı şekilde kasıyor.Bazı kelimelerin ilk harfleri küçük butondan taşmış,çok saçma çakma gibi plastikten bi şey.
Dokunmatiği öyle berbat ki banmatik desek daha mantıklı olur.
Geri görüş kamerası çıkıntı şeklinde kolum çarpsa kırılacakmış gibi.
Sis farlarında ayarsızlık var tam yuvasına oturmamış.

Şimdi benim sizlere sorum şu güzel abilerim,
Arabayı aldığımda multimedya ekranla gelmemiş plazaya üzerindeki teyibi söküp burada takmışlar sis farları da burada takıldı
Bu normal midir?Fabrikada takılması gerekmez miydi?Aynı navigasyonu internette tıpatıp 500 TL e buldum acaba benden fazla para alıp buradan alıp takmış olabilirler mi?
Multimedyanın markası GoPro.Ancak toyotanın sitesinde Toyota Touch 2 yazıyo.
2014 Yılında bu kadar kötü bi cihazı toyota arabasına koymuş olabilir mi?
Zaten o satış elemanını hiç gözüm tutmamıştı.
intertten baktığım gibi değil arayüzü falan.
Bana fabrikadan geldiğinde üzerinde çıkan teybide vermediler.

Yardımcı olursanız sevinirim özellikle kullanan arkadaşlar

Bir de kafama yatmayan nokta normalde direksiyon kumandası için direksiyonun sağında ve solunda 2 halka var Toyotanın sitesinde fakat benim aracımda sadece solda var.
Cihaz açılırken böyle Aston martin resimleri falan çıkıyor toyota bunu koyar mı?
Bi türlü içime sinmedi bu cihaz ışıkları falan sönük sönük toyotaya hiç yakışmadı
Aradım bugün satış temsilcisini cihazın orijinal olduğu konusunda ısrarcı.
Bi yol gösterin allah aşkına insanın morali bozuluyor

Bir de ek olarak şunu sormak istiyorum
Benim gibi 1.33 life alıp multimedya paketi taktıran var mı?
Benzer sıkıntı yaşayan arkadaşım var mı?
Arabanın el freni falan da tam tutmuyor araba komple Çin malı gibi sanki çakma Toyota'ya falan biniyoruz
Resmen toyota gibi arabadan soğuttular ya

Toyota Club Türkiye

Toyota Multimedya Problemi Yardım!
« : Ocak 27, 2015, 04:46:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Multimedya Problemi Yardım!
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2015, 09:54:49 »
Farklı marka bir dokunmatik kullanmışlar aracınızda. Bayinin sattığı bir ürün Toyota Touch 2 with Go advance ve premium paketlere has bir donanım.
Direksiyonda normal, sizde bluetooth kontrolü yok onun için sağ tarafta tuş yok
Sis lambasını nerden açıyorsunuz? Solda bir düğme mi var?
Bunlar Toyotanın değil ama bayinin sıkıntısı
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2015, 11:52:21 »
orjinal teybinizi muhakkak.isteyin.1.33 de toyotanin touch2 yok.Bu bildiginiz internrtte baktiginiz cin mali teyp.son kasalarda ne bilmiyorum ama onceki kasalarda panasonic di yanilmiyorsam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2015, 12:23:32 »
Bildiğim kadarıyla TOYOTA'nın orijinal diye bayilerde sattığı multimedyalar da imal ettirilmiş ürünler. Bütün bu tür multimedya ürün üreten firmalar araçların modellerine ve göğüs kısmındaki yere uyumlu cihazlar üretiyorlar. Daha doğrusu cihazlar aynı çerçeveler göğüse uygun olarak üretiliyor. Bayiler zaman zaman piyasadan, sattıkları aracın göğüs kısmına uyacak cihazları alıp çeşitli fiyatlara (elbette piyasa fiyatının oldukça üzerine) takıyorlar. Sizin probleminiz tamamen bayinin ilgisizliği ile ilgili. Hem sanırım kalite olarak biraz düşük bir cihaz kullanmışlar hem de ilk açılıştaki araç görüntüleri gibi basit ayarlamaları bile yapmamışlar.
Menülerin farklılığına gelince bazen aynı üründe bile yazılımın güncellenmesi durumuna göre farklılık olabiliyor. Sıkıntı yaşıyorsanız bayiye gidip sıkıntılarınızın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Not: Bu arada sizin aracınızdan çıkan teybi mutlaka vermek zorundalar. Gidin ve isteyin. İleride multimedya cihazınızın servise gönderilmek üzere sökülmesi gerekirse cihazınız gelene kadar orijinal teybini takacaksınız. Ayrıca orijinal teybiniz zaten ödemiş olduğunuz fiyata dahil.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2015, 12:29:08 »
Onur bey kesinlikle orijinal değil bu ürün. Aynı düşündüğünüz gibi bir elektronikçiden alıp size satmışlar. Orjinal olsa zaten direksiyon da Bluetooth kumandalar olurdu. Israrla orijinal teybinizi isteyin büyük ihtimalle teybinizi satmışlar veya başka arızalı birininkine takmışlardır. Onlar orijinal diye oem olduğunu kastediyorlar. Piyasa da markası farklı ama görünüşü aynı onlarca multimedya cihaz bulunmaktadır.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2015, 12:49:22 »
Orjinal olsa zaten direksiyon da Bluetooth kumandalar olurdu.

Feyyaz bey, direksiyondaki bluetooth kumandaları multimedya cihazından değil aracın orjinalinden gelir. Bütün araçlarda Bluetooth özelliği olmadığı için bazı araçlarda olmayabilir. Yeni alınan cihazda bluetooth özelliği varsa ya cihaz üzerinden kullanılır ya da direksiyon üzerine ilave kumanda takımı takılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2015, 13:54:39 »
Öncelikle hepinize çok teşekkürler ilgilendiğiniz için
Farklı marka bir dokunmatik kullanmışlar aracınızda. Bayinin sattığı bir ürün Toyota Touch 2 with Go advance ve premium paketlere has bir donanım.
Direksiyonda normal, sizde bluetooth kontrolü yok onun için sağ tarafta tuş yok
Sis lambasını nerden açıyorsunuz? Solda bir düğme mi var?
Bunlar Toyotanın değil ama bayinin sıkıntısı
Elbette life modelinde multimedya paketi olmadığını biliyorum ancak biz ek olarak bunu istediğimizde toyota touch takmaları gerekmez mi?Ben çakma bi cihaz isteseydim aracı öylece teslim alır bu cihazı piyasadan kendim temin eder hem paradan kara geçer hem bi teyp fazlam olurdu.Evet bu arada sisler kolda değil aşağıda bi tuş var ordan açılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2015, 14:37:51 »
Siz aracı sıfır aldık demişsiniz ancak araç sanki filo üzeri alınan plakalı araç gibi yada biri alıp beğenmeyip bayiye bırakmış ve bayide sanki daha cafcaflı gözüksün diye sis farı ve multimedya taktırmış gibi. Donanımların orjinal olmadıkları aşikar. Orjinal multimedya 2000 - 2500 civarı.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2015, 14:42:08 »
Ben zaten multimedya paketi için 2500 tl ücret ödedim orijinal takmaları gerekmez miydi ya ?
Nasıl çözebiliriz bunu siz olsanız napardınız arkadaşlar ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2015, 14:52:05 »
Ben zaten multimedya paketi için 2500 tl ücret ödedim orijinal takmaları gerekmez miydi ya ?

Onur bey, daha önce de yazdığım gibi multimedyanın orjinali diye bir şey yok. Önemli olan yüksek kaliteli, araca uyumlu ve gerekli ayarlamaları yapılmış kaliteli bir cihazın takılmasıdır. Siz memnun değilseniz bayiye gidip değiştirilmesini talep edin. Ya da daha kaliteli bir cihazın takılmasını talep edin. Sizin de dediğiniz gibi piyasadan belki de yarıdan daha az fiyatına çok daha kaliteli bir cihaz takabilirdiniz. Ben serviste 2500 tl iken 1300 liraya bir Necvox taktırmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2015, 15:00:27 »

Sanırsam size donanım paketi olarak (Bildiğim kadarıyla sipariş üzeri fabrikadan o şekilde geliyor ) değil ayrı ayrı ürün satmışlar. Öbür türlü bayi anlaşmalı oldugu firmanın ürününü satıyor. En iyisi ürünü servise götürün ancak tüketici hakkı geri iade süresi geçmiş gibi. Yapacakları en iyi şey ürünü yenisiyle değiştirmek olacaktır. Ayriyetten eski teyibinizi arkadaşın dediği gibi alın.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2015, 15:04:48 »
Onur bey, daha önce de yazdığım gibi multimedyanın orjinali diye bir şey yok. Önemli olan yüksek kaliteli, araca uyumlu ve gerekli ayarlamaları yapılmış kaliteli bir cihazın takılmasıdır. Siz memnun değilseniz bayiye gidip değiştirilmesini talep edin. Ya da daha kaliteli bir cihazın takılmasını talep edin. Sizin de dediğiniz gibi piyasadan belki de yarıdan daha az fiyatına çok daha kaliteli bir cihaz takabilirdiniz. Ben serviste 2500 tl iken 1300 liraya bir Necvox taktırmıştım.

Seyit Bey teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Şunu sormak istiyorum orjinali diye bi şey yok demişsiniz, toyotanın kendi sitesindeki Toyota Touch takılamıyo mu bizim aracımıza ben açıkçası multimedya paketi talep ederken onu hayal ederek istemiştim.

Sanırsam size donanım paketi olarak (Bildiğim kadarıyla sipariş üzeri fabrikadan o şekilde geliyor ) değil ayrı ayrı ürün satmışlar. Öbür türlü bayi anlaşmalı oldugu firmanın ürününü satıyor. En iyisi ürünü servise götürün ancak tüketici hakkı geri iade süresi geçmiş gibi. Yapacakları en iyi şey ürünü yenisiyle değiştirmek olacaktır. Ayriyetten eski teyibinizi arkadaşın dediği gibi alın.

Mehmet Bey size de ayrıca teşekkür ederim.
Satış temsilcisi hala bunun orijinal cihaz olduğunda ısrarcı plaza da bana 250 km uzaklıkta yani telefonla görüşebiliyoruz ancak.
Nasıl kabul ettiricem bunu düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 27, 2015, 16:13:02 »
Onur bey, Evet Toyota'nın orijinal multimedyası yok. Ancak TOYOTA Firmasının anlaşmış olduğu ve kendi araçları için ürettirdiği cihazlar var. Ama bu da fabrikasyon takılıyor diye biliyorum. Şayet siz aracı alırken marka belirtseydiniz belki Toyota Touch takarlardı. Siz sadece multimedya deyince böyle piyasada üretilip de Toyota uyumlu cihazları takıyorlar. Orijinal demelerinin sebebi de cihazın aracınızın göğsüne uyumlu olduğudur. Bunun dışında orijinal değildir. Aracınızın garantisi dolmamış ise bu cihazı da aracınızla birlikte almış iseniz yapacağınız şey bayiye müracaat edip cihazı daha kalitelisi ile değiştirmeleri olmalı. Bu tür cihazları siz piyasadan 750 ile 1750 tl arasında bulabilirsiniz. Hatta Ankara'da olsanız hemen bir adres bile verebilirim. Ayrıca sizin orijinal teybinizi de almalısınız. Çünkü dediğim gibi o teybin parasını zaten siz ödediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2015, 19:47:53 »
ek olarak sis farı, geri görüş kamerası, multmedya ekran, çelik jant var ve araç bana toplamda 51.500 e aldım.
bence bu Ekstralar ile aracınızı uygun almissiniz. Bu Ekstralar life pakette yok. aracın dışardan resmi de olsaydı jantlar gorurduk. Orjinal jantlar serviste çok pahalı acaba hangi model jant taktilar? Multi medya sanırım OEM onlarda kalite kalite değişiyor. Sizin ki biraz düşük kalitede sanırım radyo dinlerken parazit yapıyor mu?  Hatta geçen forumdan arkadaş 2000 TL'ye taktırdı.
sonradan takılan Ekstralar orjinal gibi olmuyor malesef. Şimdi benim anlamadigim siz aracı life paket aldınız bu Ekstralari jant sis farı ve multimedya sonradan mi serviste eklettiniz? Eger öyleyse aracın orijinal kapaklarıni saç cantlarini ve eski teybini mutlaka alin.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 28, 2015, 00:48:45 »
selamlar...

moralini bozmak istemem ama...bu teyp benim taktırdığımın aynısı...ancak ben 3 ay kadar sonra dışarıdan alıp servise taktırdım...sadece aracı satın aldığım gün üzerinde servis tarafından takılmış 4 adet çelik jant ve sis farları vardı üzerinde...bir de paçalıkları...bu durumda ben teybi de aldım; diğer jantları da serviste duruyor...bizzat gördüm hatta  :) eğer kışlık lastik alsaydım onlara takıp çelikleri de serviste bekletecektik plan da buydu...

herneyse...

gelelim sizin konuya:

benim burada anlatmak istediğim orijinal teybinizi alın koyun kenara...bu teybi de ayarlamalarını ve diğer tüm sorunların çözülmesini talep edine bence...sonuçta 0 km. araç alınca bunlar çok can sıkar...bir de bizim direksiyonlarda bluetooth yok...o yüzden direksiyonda sağda yuvarlak butonlar yok...o kısım tamam...ama diğer yerler biraz kafa karıştırıyor...

tüm soru işaretlerini çözmenizin tek yolu bence yüzyüze görüşün taleplerinizi dile getirin ve sonuçlandırın serviste...sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum..

selamlar...

Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 28, 2015, 02:40:53 »
Hepinize ilgilendiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

ek olarak sis farı, geri görüş kamerası, multmedya ekran, çelik jant var ve araç bana toplamda 51.500 e aldım.
bence bu Ekstralar ile aracınızı uygun almissiniz. Bu Ekstralar life pakette yok. aracın dışardan resmi de olsaydı jantlar gorurduk. Orjinal jantlar serviste çok pahalı acaba hangi model jant taktilar? Multi medya sanırım OEM onlarda kalite kalite değişiyor. Sizin ki biraz düşük kalitede sanırım radyo dinlerken parazit yapıyor mu?  Hatta geçen forumdan arkadaş 2000 TL'ye taktırdı.
sonradan takılan Ekstralar orjinal gibi olmuyor malesef. Şimdi benim anlamadigim siz aracı life paket aldınız bu Ekstralari jant sis farı ve multimedya sonradan mi serviste eklettiniz? Eger öyleyse aracın orijinal kapaklarıni saç cantlarini ve eski teybini mutlaka alin.

Eyüp Bey öncelikle teşekkürler ilginiz için
Evet jantları sisleri hepsini serviste eklettim ama bana ne çıkan teybi verdiler ne de saç cantları

selamlar...

moralini bozmak istemem ama...bu teyp benim taktırdığımın aynısı...ancak ben 3 ay kadar sonra dışarıdan alıp servise taktırdım...sadece aracı satın aldığım gün üzerinde servis tarafından takılmış 4 adet çelik jant ve sis farları vardı üzerinde...bir de paçalıkları...bu durumda ben teybi de aldım; diğer jantları da serviste duruyor...bizzat gördüm hatta  :) eğer kışlık lastik alsaydım onlara takıp çelikleri de serviste bekletecektik plan da buydu...

herneyse...

gelelim sizin konuya:

benim burada anlatmak istediğim orijinal teybinizi alın koyun kenara...bu teybi de ayarlamalarını ve diğer tüm sorunların çözülmesini talep edine bence...sonuçta 0 km. araç alınca bunlar çok can sıkar...bir de bizim direksiyonlarda bluetooth yok...o yüzden direksiyonda sağda yuvarlak butonlar yok...o kısım tamam...ama diğer yerler biraz kafa karıştırıyor...

tüm soru işaretlerini çözmenizin tek yolu bence yüzyüze görüşün taleplerinizi dile getirin ve sonuçlandırın serviste...sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum..

selamlar...

Erhan bey size de ayrıca teşekkür ederim.
Servise gittiğimde 10000 bakımında şikayetlerimi dile getireceğim.
Sıfır araç aldık insanın  tabi ki de morali bozuluyor parayı sokaktan toplamıyor sonuçta kimse
Siz bu cihazı sonradan aldım demişsiniz.Size kaça mal oldu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 28, 2015, 06:11:42 »
fazla zaman gecırmeden gıdın ısteyın aracınızdan cıkan eskı jantları kapakları ve eskı teybı alın derım. eskı jantlarınıza kıslık lastıklerınızı takarsınız. boylece mevsım geregı lastık degısımlerı fazla zahmetlı olmaz sok tak basıt olur hemde lastıklerınız zarar gormez.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 14000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 28, 2015, 17:25:53 »
onur bey 2.500 tl alıyorlar birde cakma teyip takıyorlar. yazık bu insanlığa... bence gerekeni yapın paranızı geri isteyin ..eğer vermezlerse daha ileri boyutlarda hakkınızı arayın bnce
COROLLA 1.4 D4D ADVENCE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 28, 2015, 22:17:38 »
Hepinize ilgilendiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

Eyüp Bey öncelikle teşekkürler ilginiz için
Evet jantları sisleri hepsini serviste eklettim ama bana ne çıkan teybi verdiler ne de saç cantları

Erhan bey size de ayrıca teşekkür ederim.
Servise gittiğimde 10000 bakımında şikayetlerimi dile getireceğim.
Sıfır araç aldık insanın  tabi ki de morali bozuluyor parayı sokaktan toplamıyor sonuçta kimse
Siz bu cihazı sonradan aldım demişsiniz.Size kaça mal oldu?

ben cihazı 800 tl ye aldım servise taktırdım...montaj+cihaz= 950 TL civarı muhtemelen...
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2015, 00:08:04 »
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler
Bugün satış temsilcisiyle tekrar görüştüm hatalarını kabul ettiler.
Orijinal çıkan jantlarımı ve teybimi verecekler.
Bu muıltimedyanın da orijnaliyle aynı işlevi yapacak bir cihaz olduğunu kabul etti.
Diğer jantlara da bi jant kapağı alır kışlık lastiklerimi takarım.
Hepinize çok teşekkürler tekrar