Gönderen Konu: 2000 corolla kapı gergi kolu  (Okunma sayısı 1300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 237000
  • Model Yılı: '00
  • 2 kere teşekkür edildi
2000 corolla kapı gergi kolu
« : Ocak 26, 2015, 15:08:53 »
merhaba arkadaşlar.foruma yeni üye oldum.gerçekten yararlı bir site olduğunu düşünüyorum. 2000 model corolla sol sahibiyim. kapı gergi kolları tamamen özelliğini kaybettiği için kapıları açarken sorunlar yaşıyorum. 4 kapıda aynı durumda. istanbulda oturuyorum. işim gereği pek zamanım olmadığı için tam ilgilenemiyorum.gergi kollarını nereden ve nasıl temin edebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

2000 corolla kapı gergi kolu
« : Ocak 26, 2015, 15:08:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 corolla kapı gergi kolu
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2015, 12:01:41 »
merhaba arkadaşlar.foruma yeni üye oldum.gerçekten yararlı bir site olduğunu düşünüyorum. 2000 model corolla sol sahibiyim. kapı gergi kolları tamamen özelliğini kaybettiği için kapıları açarken sorunlar yaşıyorum. 4 kapıda aynı durumda. istanbulda oturuyorum. işim gereği pek zamanım olmadığı için tam ilgilenemiyorum.gergi kollarını nereden ve nasıl temin edebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Aynı olay malesef o dönemki bütün corollalarda mevcut nasıl temin edili hiçbir fikrim yok servise sormak lazım aslında
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 corolla kapı gergi kolu
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2015, 20:22:01 »
Foruma üye olan Ufuk SÖNMEZ abim ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim, yardımcı olacaktır.
1.6 VVT-i