0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haberi bir yerde daha okumuştum. türkiye pazarında tutarmı orası meçhul. ama muadillerine göre ucuz olacağı kesin. bekleyip göreceğiz.
Vesta'nın platform kardeşi X-Rayhttps://www.youtube.com/watch?v=1HCrLpJfKAM
Vestada:Benzinli Turbo motorCVT şanzımanArkada torsiyon çubuğuAracın altı komple plastik kaplama
Polo'yu belki zorlayamaz ama piyasada hatırı sayılır yer edinebilir. Bizde 90 model samara vardı, önce şahin'e bindim sonra Samara'ya Mercedes gibi gelmişti yola çok iyi yapışıyor ve az yakıyordu.
Arkadaşlar Lada'yı ben de takip ediyorum. Ama olayı sadece Vesta olarak düşünmeyin. www.lada.com.tr Bu adreste birçok yeni lada modeli tanıtılmış.Henüz satış fiyatları belli değil ve henüz satışları da başlamamış sanırım. İletişim numarasını aradım ama sadece çalıyor, açan yok henüz Niva dışında hepsi yenilenmiş. Bu yıl sonu yada seneye araç değiştirme gibi bi planım var. Aracım şuan Corolla 1,3 Terra 2000 (yuvarlak farlı)Memnunum ama açıkçası söylendiği gibi Vesta yada diğer modeller aşağı yukarı 25-35 aralığında gelirse, corolla'mın üzerine para katıp sıfır km Lada düşünebilirim... Toyota'yı çok seviyorum açıkçası ama 10 yaşında bir Avensis veya Corolla almaktansa, sürüş testinde içime sinmesi ve konforu/güvenliği beni tatmin etmesi suretiyle uzunca süre binmek için sıfır km Lada daha mantıklı geliyor. Bildiğim kadarıyla Lada'ların parça ve bakım maliyetleri de oldukça cüzi... Bugüne kadar Lada kullanıp memnun kalmayan dostum da yok. Çevremde çokça kullanan var... Sadece biraz konforsuz ama sağlam diye biliyorum.Ve bu tamamen benim görüşüm olmak koşuluyla söylüyorum, sıfır Renault mu? Fiat mı? Yoksa Lada mı deseler, sabaha kadar sorsalar cevabım Lada olur...Lada bu markalara yüz çeker... Adamlar sıfır arabalarına 40-50 istiyor... Millet te peynir ekmek gibi alıyor. Zannedersem Lada da uçuk rakamlar istemezse 90'lı yıllardaki rüzgarını estirebilir ülkemizde... Herkese iyi sürüşler...