0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 auris sahibiyim, ilceden il merkezine giderken yakit için sarı ışık yandı ve range 80 km idi, bir shell bulurum diye opetlerde durmadım bir 120 km gittim range 0 oldu bir süre sonra 8 oldu tekrar 0 oldu bu arafa denk gelen istasyonlar da hep farklıydı daha once yakit almadığım yerler olduğu için durmadım,yusuf yusuf ederek sonunda bir shell buldum yakıt almaya girdim ve 46 buçuk litre b yakıt aldi, range ve sarı ikaz bu kadar saçma mı sonuç veriyor, anladım ssürüş tarzı yakıt tüketimi etkiliyor da bu kadar mi, Ben o kalan yakıtla minimum yuz elli km yol giderim.
Tekin abi kirk elli daha gidilse mecburi durumda ne olur ki
Mazotlu arabada dibi kullanilmaz deponun tabi bir çok arkadaşim 2.isik yanana kadar kullaniyor hatta araba yolda kalicak yine kullaniyolar pek fazla umursamiyolar böyleleride var bide
Okan bey, siz istemesinizde pompanın emiş ağzı en diptedir.Deponun dibini kullanmamak diye bir şey olamaz.Deponun dibi her zaman tertemizdir.Diesel araçların Yakıt filtresi periyodunda muhakkak değişmelidir.
Ozaman dizel araçlarda deponum dibi kullanilmaz kavrami yanliş kullanilabilir sizin dediginize göre
Ozur dileyerek soruyorum ikinci isik ne?
İniş çıkışlı yolda şamandıra dalgalandığında azıcık yakıt fazlalaşmış gibi olur ve size ilave menzil gösterir, zaten Range tek yönlü çalışmaz, tüketime göre eksilir fazlalaşır.