Merhaba arkadaslar.gecen aylarda 2008 auris elegantimi satip 1.33 life almayi dusunuyorum,bu arac hakkinda bilgi almak istedigimi sordugumda saolsun arkadaslar olumlu yada olumsuz kendi dusuncelerini soylediler..sonuc olarak eski aurisimin ve kendimin bazi sebeplerinden dolayi 5 ocak 2015 de yeni aurisime kavustum.
Ilk once sunu belirtmek istiyorum.guvenlik isteyenlerin fiyatina gore alabilecegi en iyilerden biri.cunku aurisin en bosu ile en dolu versiyonlarinin tumunde guvenlik donanimi standart.guvenlik konusunda toyotaya olan sevgimi dahada arttiriyor.

tabi eski aurisimdeki performansi bundan beklemek biraz abes olur fakat tahmin ettigimdende cok iyi bi performansa sahip.ilk kalkislarda sizi biraz uzebilir fakat devrini aldiktan sonra aralarinda ben bir fark bulamadim acikcasi..rampalarda kesinlikle beni uzmedi.tabii 6.vites 200 le cikmak isteyenler varsa bilemem.

yakit konusuna gelince ilk doldurdugum depoyu motoru hic acmadan hesapladigimda 35 kurus yakti..ama otobanda baya bi basip uzerindeki hantalligi attiktan sonra 2.doldurdugum depoda 29 kurusa dustu ve dahada dusecegini tahmin ediyorum..

ayrica vites yardim lambasi daha once 4600 devirde 6.vitesi isterken su anda 2700 devirde 6.vites icin bagiriyor resmen..birde cogu bos araclarda olmayan yokus kalkis sisteminin olmasi ayrica bir harika(elegantimda bile yoktu) kisacasi guvenlik,ekonomi,sessizlik(ayrica yolda ses bile yok aracta) yol tutus isteyenler icin ideal bi arac..ikinci el sirkulasyonu yok diyenler icinde sunu soyluyeyim..aldigimdan beri internette takip ediyorum ilani verilen araclar 1 hafta icinde gidiyor..sonuc olarak ustune 2-3 bin tl verip son model bmw alinamadigina gore her topal malin bir kör alicisi vardir.herkes cebini dusunuyor