Gönderen Konu: Masaüstü bilgisayar önerisi (oyun ağırlıklı)  (Okunma sayısı 4244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Masaüstü bilgisayar önerisi (oyun ağırlıklı)
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2015, 16:46:37 »
Direksiyon seti olarak en az Logitech Driving Force Gran Turismo alın. Eğer biraz daha bütçe ayırabilirseniz Logitech G27 öneririm.
G27'ye bütçe yetmez. Bilgisayarı aldıktan sonra direskiyon içinde destek isterim artık...

Bildiğimiz harddisk gibi. Fakat içinde dönen parçası yok. İç yapısı çok farklı. Harddisk gibi kasanın içine sataya bağlanıyor.

Usb bellek mantığında çalışıyor :) Harddiske değilde ssd ye kuruyorsun oyunları programları windowsu.

Şöyle söyleyeyim 7200 rpm bir hdd olsun. Git en dandiğinden bir ssd al altından üstünden geçer ssd onun :D

Ssd ler biraz pahalıdır ama bence oyun bilgisayarının olmazsa olmazı. Bende 128 gb 550 500 okuma yazmalı samsung kullanıyorum 300 tl ye almıştım.

Pc açma hızını saymıyorum zaten en geç 10 sn de hazır olur ( kurulan programa göre değişir )

Program-Oyun kurulumları oyun içi yüklemeleri bölüm geçişleri, kısaca veri aktarımı inanılmaz hızlı. Ama ssd yi depolama olarak kullanmamak gerek o yüzden birtanede klasik hdd almanda fayda var.

Tamam anladım ben seni. Aynı kasa içinde hem ssd hemde hdd olabiliyor gördüğüm kadarıyla...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2015, 16:46:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2015, 16:49:31 »
G25 satmistim ben sanirim 150 liraya verdim 350 450 sifiri otomatik vitesti manuel degil
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2015, 16:51:24 »
ben asus u sevdim. bence yeterli bir bilgisayar. euro truck oynamak için çok üst seviye bir pc ye gerek yok. başka oyunlar için biraz para vermek iyi olur. yada yükseltme yapmayacaksanız uzunca bir süre idare eder.

ben evli değilim. bildiğim birşey var ki kendisi hariç ne ile ilgilenirseniz ilgilenin yine suratı asılacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 24, 2015, 16:53:38 »
G25 satmistim ben sanirim 150 liraya verdim 350 450 sifiri otomatik vitesti manuel degil

Valla güzel fiyata da vermişsin değerlendirilebilirdi sağlık olsun :)

ben asus u sevdim. bence yeterli bir bilgisayar. euro truck oynamak için çok üst seviye bir pc ye gerek yok. başka oyunlar için biraz para vermek iyi olur. yada yükseltme yapmayacaksanız uzunca bir süre idare eder.

ben evli değilim. bildiğim birşey var ki kendisi hariç ne ile ilgilenirseniz ilgilenin yine suratı asılacak :)

Bende seviyorum Asus'u ama bu ssd falan filan derken ben hazır pc alamicam herhalde yine sonu toplamaya gider gibi... Diğer konuda da haklısın ama şöyle bir artısı var dizinin dibinde olacağım için sıkıntı çıkarmayacaktır :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...