0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taş girdimi mi işin içine muhtemelen cila kurtarmaz..şuanda alttaki videodaki gibi çizik giderme işlemini evde yapılabilir şekilde uygulamaya çalışıyorum takım taklavat tamam birkaç deneme başarısızlıkla sonuçlandı daha doğrusu tam istediğimiz gibi olmadı ama pes etmek yok devam ediyoruz..olay genel olarak şu şekilde çiziğin içini doldur sonra pasta ile aşındır etrafındaki yüzeyle eşit hale getir sonrasını cila... inşallah benimde yaza doğru szilerle payalaşacağım güzel videolarım olacak..http://youtu.be/lF90n4s2zgw
alla allaa yahu arkadas ne bıcım sapık zıhnıyetlı ınsanlar var arabadan ne ıstıyorsun. bu cocukı ısı degıl cocuk olsa boyle x yapmaz ve sıtedekı dıger aracları cızmez. kamera falan yokmuydu cıvarda
Derin çizik diyorsunuz.Videodaki gibi bir işlem yaptırın.Auto king gibi uzman bir yere yada kendine güvenen usta bir boyacıya.
@Adem Albayrak (29373) hocam geçmiş olsun.Çizikler çok derin, boyasız eski haline zor gelir gibi gözüküyor.Görünce içim cızz etti geçmiş olsun.
2 mercedes 1 bmw nin hali benimkinden daha kötüymüş. benim i20 den ne istediler.ama sol 2 kapı sağ ön çamurluk ve ön kapıyıda çizmiş..saca kadar inmiş çizikler rötüş veya lokal boya yapılabilir mi Ahmet hocam?
Sizin arabanın rengi 070 ti değil mi? (inci beyazı o oadar söktügüm arabayı nasıl unutmuşum)Öyle ise rutuş ile %30dan fazla iyileşme imkansız.Ama 040 (beyaz) ise rutuş ile %80 civarında iyileşme saglanır.Ama biraz uğraşmak lazım, önce rutuş 5/6 gün sonra zımpara ve pasta ile düzelir.
yok corollayı değil i20 yi çizmişler.opak ama vernikli beyaz
merhaba forumdaşlar dün birisi (büyük ihtimalle bizimle aynı sitede oturan psikopat ruhlu bir komşumuz) garajdaki 4-5 arabanın, kaput, 4 kapı, nereyi boş bulduysa çakı gibi bişeyle çizmiş.. yani bu filmdekinden daha derin çizikler var. tamda aracı satacaktım..sorularım gelirsek:videodaki gibi bir işlem yaptıran varmı?bu işlem derin çiziklerde de işe yararmı?konyada böyle işlem yapan bi yer varmı?çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler..