0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha iyi kontroller şart, kaza sonrası müdahalelerden ise önlem daha iyidir her yönden. Hangi zemin? Zeminin kuru, yapraksız, tozsuz vs olduğunu kim, nasıl emin olabilir? Ayrıca kuruz zemin- lastik arası sürtünmenin de sınırları vardır.
En azından adamın videoda sürüş yaptığı zemin kuru gözüküyor öyle olmasa bile bence yaptığı hareketlere göre araba iyi tutunmuş (marka vermenin sakıncası varmı bilmiyorum ama araba jettaydı gördüğüm kadarıyla)
Araç arkadaş çekişli herkesin bildiği gibi BMW ler arkadan çekiyor.Araç BMW 520.
Adamın yaptığı çok yanlış lakin yetenekli birine benziyor. Yaptığını profesyonel mercilerde yapsa eminim iyi bi yerlere gelir lakin bu şekilde hem kendinin hemde başkasının hayatını tehlikeye atıyor.
Ünal turan bu araci coktan satti zaten aracin rengi falan jantlar degisti bizim buraya gelmisti belki o güne aittir bilmiyorum ama kendisi genelde araç yapar satar hedef kitlesi genelde 15 16 yasindaki cocuklar tuning fuarindada yaninda bi ton cocuk vardi
civic al,jant değiştir,yere bas, al sana modifiye.Bu adamın yaptığı bu
Pek öyle oldugunu sanmiyorum o gordugun jettada ses sistemi vardi nerden bakarsan 2 3 bin lira ki ilanda 4 yaziyodu belki abartmislardir en az 3 bin lira air suspansiyon var ee araç kaplama en kotu bin lira , egzozuydu jantiydi lastigiydi ne kadara çikar fiyat sen hesap et , iyi para kazaniyor ki piyasaya araç bagliyor kimse ugrasmaz yoksa kaç yasinda adam yakinda siparis usulude calisirlar bunlar yaptigi civiclerde tabi air yok ama daha gormedim siradan bir araba yaptigini tabi trafikte yaptigi seyler yanlistir bisey diyemem
ilk araçlarıma bakmanı öneririm.Bu aracına bakmadığım için bilmiyorum