0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlı kasada bu problem çözülmüş deniliyor, sanırım araç daha yüksek.
Daha yüksek olması çözüm değil, araçlar zaten yüksek daha yüksek leylek gibi olur, bunu süspansiyon sertlik ayarıyla çözebilirler.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar 2. el aldığım dizel 2013 model yeni kasa corolla beni bugün çok şaşırttı. 5 kişi bindik arabaya çok küçük bir tümsekte altı yere değdi arabanın. Gerçekten şaşırtıcı. Sonrasında otoparkta olan başka bir corollaya baktım ön taraf benim arabamda 1.5-2.5 cm daha yere yakın diğer corollaya göre. Onun motorunu bilmiyorum . Tahminime göre 1.6 benzinli motora sahip. Benim arabanın bu arabaya göre biraz daha yere yakın olması normal mii??
Arkadaşlar dün vakit gecirmek icin güzel bi sürüş yolunda ilerliyordum yolda asfalt erimis öbek oluşmuş tam geçerken farkettim o kadar yüksek gelmedi öndeki araç sıkıntısız gecti ben gecerken 80 kmh hizla obegin üstünu kazidi bircok kez tumseklerde vurdum küt diye bunda oyle ses gelmedi sadece çatır catir taş sesi,içim gitti tabi çok üzüldüm ama oldu artik indigim gibi gittim asfalt elimde ufalandi o derece eriyen bir yermiş altina baktim cok yüksek bi ihtimal o koruma kazitti orayi ama içimde kaldi iste pimpirikli biriyim ,aracin alt kisminda en kötü zarar gorucek yer neresidir ve arabayi nasil etkiler acaba, bulundugum yerde servis olmadığı icin baktirmadim ilk firsatta baktiracagim bir de size sorayım dedim.Teşekkür ederim simdiden arkadaşlar can sıkıyor ışte LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemşerim sıkma canını ön tarafsiyirmistir plastik korumalara önden bak yerinden çıkma aralara taş girme olayı varmı benim oda başıma geldi tecrübeyle sabit
Allah senden razı olsun hemşerim bende oyle düşünüyorum,taş sıkışmışmi aklima gelmedi gündüz gözüyle hemen bakarım çok teşekkür ederim.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altında cidden koruma var ben serviste inceledim ustayla beraber, ben bayaaaa sürtmüştüm öyle böyle değil, birde şans , babam tek başına kullanıyordu bir yere giderken sen kullan diyordu 5 kişi binince sürtüyor oda bana denk geliyor Serviste inceledik her yere el feneri tuttu usta hiç bir sıkıntı yok sadece koruma barı çizilmişti