Gönderen Konu: 2005 yaris 1,0 mmt geri viteste gelen ses  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '05
2005 yaris 1,0 mmt geri viteste gelen ses
« : Ocak 22, 2015, 20:39:33 »
MErhaba arkadaşlar. yarisimizi yeni aldıkç. Alırken geri vitese takınca surtme sesi gibi bir ses geliyordu. bende on duzen gibi dusundum onemsemedim. Şimdi aracı detaylı inceledigimde sorun tam olarak sudur. ARacı geri vitese takıp yavas kalkarsan bi sorun yok ancak gaza hızla yuklenirsen garccc yahut hırtt ne derseniz deyin bir surtme sesi gelmekte. Ve geri viteste surat yaparsanız o ses gittikce artmakta ve ugultulu hale gelmekte. Kendimce bu sorunu bulmaya calıstım. Oncelikle baskı balatadan dır diye dusundum. Ustaya goturmeye fırsatım olmadı. Boyle bir tecrbesi olan var mı? Otomatiginde sorun varsa normal zamanlarda da ileriye dogru giderken sorun yasamam gerekkmez mi? sadece geri viteste bunu yasıyrum. Forumu inceledim e konumunda ileriye dogru gitmezse adaptasyon yapılcak deniyor. Benimkisi hafiften gidiyor gibiydi yarın daha da dikkat ederimç. bunun yanında 1den 2 ye gecerken hafiften ama cok hafiften silkeliyor gibi. Bu konuda bir fikri olan var mı
o da toyocu:D:D

Toyota Club Türkiye

2005 yaris 1,0 mmt geri viteste gelen ses
« : Ocak 22, 2015, 20:39:33 »