0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar sizlere 2 tane sorum olacak 1)bu sorun hep vardı uzun süredir konu açmakla-açmamak arasında kalmıştım neyse soruma gelim araç yolda ilerlerken viteste gaz verdiğimde motordan bariz bi hırıltı sesi geliyor gazdan ayağımı çekince gidiyor bunun sebebi nedir ? 2)dün babam elim bi kazadan kurtulmak için direksiyonu kaldırıma kırmış sağ taraf kaldırıma sert bi şekilde çıkmış bugün aracı kullanırken direksiyonun sol alt tarafından (bozuk para cebi tarafı) bi gıcırdı geliyor ama sürekli değil bu sesin sebebi nedir saygılar..
Ooo Allah korumuş. Geçmiş olsun Ramazan. Allah beterinden korusun her daim
öncelikle geçmiş olsun.gaz verince tizle pes arası bir hırıltı valvematik canavarın homurtusudur merak edilecek bir şey yok. yalıtım iyi olduğu için çok fazla duyulmasa da dikkat edince o ses gelir.
Öncelikle geçmil olsun.O hırıltı benim aracımdada var merak edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.sol taraftan gelen ses içinde lifte,her ihtimale karşı kaldırıp lastiği ve ön takımı kontrol ettirmenizde fayda var.
O sesi sadece LPG liler duyuyor herhalde
Evet Ramazan kontrol ettir bence de tez zamanda Allah muhafaza İlke arkadaşımızın Tekerleği kırılmıştı herhalde, konusu vardı bir yerde.
Hiç duymadım, kulaklarım hassastır aslında ama duymadım. Aslında duymam gereken bir ses ise nasıl bir ses belki bilemediğimden anlayamamışımdır. Ama bu konuda duydum diyenler hep LPG li neden se Adam haklı beyler dağılın
O hırıltı murat benzin alırken kendinden çıktığından motordaki ni duymuyor herhalde.şaka bir yana bu gün uzun yol yaptim 285 km 8.7 litre lpg yaktı depoyu fulledim 1.83 tl.den 25 litre gaz aldı 47 tl tuttu km.de 16 kuruş yakmış .
Abi zaten benzinliğe girince Fulle demiyorum, doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim diyorum kahrımdan Allah kaza bela vermesin abi ya, ben binmeyerek tasarruf yapıyorum, çokta lazım olmuyor zaten araba. Şehirler arası yada haftada bir kere işte, oda çok değil zaten.
O sesi sadece LPG liler duyuyor herhalde Evet Ramazan kontrol ettir bence de tez zamanda Allah muhafaza İlke arkadaşımızın Tekerleği kırılmıştı herhalde, konusu vardı bir yerde.
evi taşıdım evle işin arası 3km hep benzinde kullanıyorum. bu ses normal abi gaza yüklenince haliyle motorun kendine özgü sesi çıkıyor.