0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir pazarlıkla 480 e spoiler kapatılır
Arkadaslar bugun Antalya Toyota bayilerinden asagidaki parcalar icin fiyat aldim.Parcalar ve fiyatlarini hakkinda goruslerinizi bekliyorum.Uygun mu yoksa pahali mi?Bakircilar:-Ayna katlama modulu:160tl-Bagaj havuzu:130tl-Bagaj üstü spoyler:575tlEsay:-Ayna katlama modulu:145tl-Bagaj havuzu:120tl-Bagaj üstü spoyler:540tl
Spoyler cok pahali geldi bana
Evet bence çok olmasada haksızlık olur. O araca tam ölçülerinde üretilen bir ürün, dışarıdakiler hem kaliteli değil hemde ben tam olarak servistekinin aynısını yapanı görmedim
Kubilay bey, bugün ben de taktırdım spoyler. Çok hoşuma gidiyordu zaten sonunda aldım Ama takarlarken bagaj kapağını deldiler, içim cız etmedi değil
Aksesuar montaj kılavuzundada belirtiyor. Toyota-tech.eu sitesinden bakılabilir. 4 noktadan delinip montajlanıyor
Plaka lambalarinida Osram Coolblue t10 5w ampullerle degistiricem 1000km bakimi esnasinda.guzel olacagini dusunuyorum.
Ampuller led degil.Disi mavi renkle kaplanmis halojen ampuller.guzel bir mavi renk veriyor.beyaz arabada iyi olacagini dusunuyorum.
Kaan O paraya body kit var nerdeyse:)Bende omsa line marka aldım servise taktırdım:)Hatta ordakilerde dedi nerden aldın diye çok beğendiler kalitesini:)O paralar çok gereksiz bu ürün için her zaman kaliteden yana olduğum için bile söyleyebilrim bunun orjinaline gerek yok:)Mesaj Birleştirildi: Ocak 22, 2015, 10:28:55Photom led 6000k kesinlikle tavisye ederim ben onları kullandım çok güzel görünütüs
Photon T10 led öneririm bende.