0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet ama nasıl bir kaza geçirdiği konusunda bir bilgim yok.Aldıktan sonra haberimiz oldu
fotoğrafı size ne kazandıracak anlayamadım açıkçası.sol ön taraftan evet
Bu arada bazı eski Amerikan araçlarda aracın sol tarafı çok az daha yüksek olurdu sağ tarafına göre. Sürücü araca bindiğinde araç dengelenirdi.
Bıktım ya arabanın derdinden bitmek bilmiyor
Satın kurtulun demek yerine tavsiyeler var,yürüyen aksam önemli. Sizi yola bağlayan kısım o, ama başta keşke daha ince eleyip sık dokusaydınız. Kazası bari bilinen bir araç alsaydınız.
Guzel nokta yakalamissin Hakan abi, cogu kisi bilmez bunu.Land Cruiser da bariz olmak uzere hala gecerli bahsettigin durum.Mesaj Birleştirildi: Ocak 22, 2015, 08:05:58Bikmayin oyle, her aracta farkli farkli insani son raddesine getirebilecek durumlarla karsilasilabiliyor.Aizin araciniz sol onden podye saci ve kule sacini da kapsayan hir darbe almis ise, kaportaci ( yada saseci) kule sacini yanlis olcu ile kaynatmis yada cikma olarak sedan corolla kule saci montaji yapilmis olabilir.Darbe sol yandan gelmis ve lastigide kapsayan bor darbe olduysa salincaklarin (dolayisi ile amortisor ve helezonun) baglandigi traverste egiklik olusmus sonrasinda duzgun bir geometri ile duzeltilmemis olabilir ki zaten cellettesiz (selet) sekilde milimetrik duzeltilmesi imkansiz ki selet ile bile duzelemeiyor bazen.Bu iki kismin (kule saci ve motor alt traversi) kontrollerini yaptirirsaniz sonuca hizlica ulasabilieceginizi dusunuyorum.Haklisin Kaancim, hem iyi bir sekilde kontrol ettirilmeden alinan, sonrasinda sat-kurtukl mantigiyla yola devam edilen bir zihniyet icerisindeyiz maalesef.Satinca can tasimayan, parayi kolay kazanan biri binecek sanki? Milli egitim bakanligindan "karsindakini dusunmezsen seni de dusunen olmaz" gerceginin anaokulu yada ilkokul mufredatina ders olarak konulmasini talep edecegim yoksa bu ulkede mutlu insan kalmayacak ve kendi kendimizi tuketecegiz.
Kocaeli de bu işleri yapabileceğini düşündüğünüz biri var mı ?