0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana da lazım böyle birşey. Malesef çocuklar ön koltukların arkasını çok kirletiyorlar. Ama bu tarz ürünlerin arka koruması düşük, ters çevirip taksam çok apaçi duracak. Komple koltuk kılıfı da istemiyorum. Aklıma klasik olarak takım forması alıp takmak geliyor, onu da çok sevmiyorum ama bakalım kısa zamanda bir çözüm üretmek gerekecek. Var mıdır farklı uygulamalar yapan?
Gökhan abi, çok güzel durmamış ya, çok potluk yapmış
Hemşerim buyur,http://www.aliexpress.com/item/New-Professianl-Car-Auto-Seat-Back-Protector-Cover-For-Children-Kick-Mat-Mud-Clean-Just-for/32240061745.html
Aklıma klasik olarak takım forması alıp takmak geliyor, onu da çok sevmiyorum ama bakalım kısa zamanda bir çözüm üretmek gerekecek. Var mıdır farklı uygulamalar yapan?
abi takim formasi cok yakisiyor bende takım forması alıp koltuklara takmaya niyetlendim fakat koltuklardaki Airbaglar için sorun olur diye vazgectim.
acele ile güzel takamadım ilk taktığımda gayet iyi idi zamanla kumaş açılıyor tekrar ince yapmak gerekir çocuklar kıçının üstüne oturmuyorki veletlerbende koyverdim ondan öyle amaç zaten alttaki döşemeyi korumakkoltuk yanlarında airbagler var o yüzden atlet iyi olmaz birde oturak yerine faydası yok çiftini 26 tl aldım yazın tıkar tekrar gerdirirşimdi vaktim yok