0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amin inşaallah teşekkür ederim. . . Ben çok araştırdım başkaları bu yazıyı görsün de benim gibi didinmesin istedim umarım iyi bişey yapıyorumdur
Yazdan beridir araştırıyorum a4(2006) passat(2009) avensis2010 sıfır astra superb falaaaaan filan. . .Her yoruma bakıyorum biri iyi biri kötülüyo arabayı(Tahminimce hiç binmeyip dışarıdan sallayanlar)Ensonunda gittim dedim ki araba kötümü çıktı satarım giderrrrr...Avensis 2. el 2011 aldım.İlk başta izlenim beklediğimin altındaydı.Bilmiyorum ben heralde beklentimi çok üstün tuttum ses konusunda. . .Sonra direksiyona geçtim.......Biz arabaya binmiyormuşuz onu anladım . . .Seste çook pinpirik yapmışım rahatsız edici değil. . .motor gayet 1.6 ya göre iyi. . .Genişliği mükemmel arkadaki diz mesafesi hele hele ortadaki şaftın olmaması takdire şayan. . .Araba iç ve dış donanım ona keza. . .Verdiği güven !!!!!!!!!.... Budur usta. . Yakıta gelinceeee ilk aldım hemen fulledim uzun yol 274km yol yaptım çok azı şehir içi denem sürüşleri bide inanmayacaksınız ama 76 lira benzin yedi km başı 27.7 kuruş ediyor.. .16.01.2015 tarihinde oldu Alacak arkadaşlara duyrulur kesinlikle avensis alınırrrrr binilirrr memnun olunurrr baktınız hoşunuza gitmediyse (burası önemli ) Satılırrrr....
avensis kulübüne hoş geldiniz. aynı aracı kullanıyorum benim yaptığım gibi kendinizin de yapacağı ufak iyileştirmeler (led aydınlatmalar, dokunmatik ekran dvd navigasyon ve park kamerası gibi) ile daha da keyif alacağınıza eminim. iyi günlerde sağlık ve huzur içinde kullanın
Yok almaya benim gibi korkan arkadaşlar olursa kararsızlık yaşarlarsa diye öyle yazdım