0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Telefondan kaynaklaniyor. Eski telefonumda aramayi sonlandirsam bile Calling... yaziyordu. Telefonun bluetoothunu kapatip actigimda duzeliyordu. Telefonu degistirdigimden beri sorun yok.
Aracın sisteminden telefonu silin. Sonra tekrar tanıtın.
Bilmiyorum ama bazen basit uygulamalar çözüm olabilir. touch ekranı resetleme imkanı var mı? bir de bluetooth eşleştirmeleri silip yeniden deneyin. telefonunuzda da aramaları engelleme gibi birşey vardır onu etkinleştiirin touch ekrana bağlıyken
Bir de arkadaşlar diyelim arabanın park halindeyken içinde oturduğumda yaklaşık 10 veya 15 dakikada birde hani aracı stop edince fren devreye girerken ki ses var ya... işte o ses geliyor. Yani araç park halinde calismiyor ve ben içinde diyelim birini bekliyorum yaklaşık 10 veya 15 dakikada bir sanki araç yeni stop etmiş de fren devreye giriyorda o ses geliyor. Çok gıcık etti beni bu araç... Allahım zoruna gitmez inşallah ama böyle sıkıntılar beni sinir ettirdi araca...
Hasan bey yaptım aynı sorun devam ediyor. Mutlu bey resetleme imkanım yok şu anda ama telefonu sildim yeniden yükledim aynı sorun devam ediyor.