Gönderen Konu: Touch2 with go navigasyon sistemi neden üretilmiyor  (Okunma sayısı 1232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '14
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhaba;

2014 model verso aldım. Satarken navigasyon üretiminin durdurulduğunu ve bu yüzden satış yapılamadığını söylediler. Kimse ne zaman tekrar satışa başlanacağını bilmiyor. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch2 with go navigasyon sistemi neden üretilmiyor
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2015, 13:54:11 »
Yanlış bilgi olabilir mi? Premium navi olarak paketi var versonun
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2015, 08:06:53 »
Yanlış bilgi olabilir mi? Premium navi olarak paketi var versonun

Maalesef yanlış bilgi değil. Daha yeni aldım Toyota Versomu. Ama navigasyon takılamıyor. Daha kötüsü ne zaman takılabileceğine dair bir bilgi bile veremiyorlar. Üretimi durdurulmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2015, 09:22:02 »
Üretim sadece Verso için mi durduruldu? Yoksa tüm modeller için geçerli mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2015, 10:01:45 »
Merhaba;

2014 model verso aldım. Satarken navigasyon üretiminin durdurulduğunu ve bu yüzden satış yapılamadığını söylediler. Kimse ne zaman tekrar satışa başlanacağını bilmiyor. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

Eğer böyle bir sorun varsa ve teknik anlamda cihazla alakalı yada navi ünitesi ile alakalı bir problem değilse muhtemel sebep KIBRIS haritasıdır.
çünkü bazı büyük otomotiv üreticileri türkiyede araç içi navigasyon satabilmek için öncelikle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Harita Genel Komutanlığından yasal izinler almak zorundalar.
bir çok otomobil üreticiside malesef KIBRIS'ı navigasyonlarından tek bir ülke olarak gösterdikleri için komutanlıklar bu firmalara lisans izni vermiyor ıada olan lisansı iptal ediyorlar.Halbuki Kıbrıs'ta iki devlet var ve komutanlıklarda bu iki ülkenin KIBRIS'ta sınırlarının belli edilmesini istiyorlar.

bakınız 2012'deki benzer bir haber.(bahsi geçen firma doğuş otoya bağlı olan SKODA aslında.Bu bilgiyi çok önceden biliyordum aslında.Avensisten önce Skoda Superb almaya niyetli olduğum için, niye skoda orjinal navigasyon ünitesi getirtmiyor diye araştırıken öğrenmiştim)
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20937956.asp
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2015, 13:47:26 »
Eğer böyle bir sorun varsa ve teknik anlamda cihazla alakalı yada navi ünitesi ile alakalı bir problem değilse muhtemel sebep KIBRIS haritasıdır.
çünkü bazı büyük otomotiv üreticileri türkiyede araç içi navigasyon satabilmek için öncelikle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Harita Genel Komutanlığından yasal izinler almak zorundalar.
bir çok otomobil üreticiside malesef KIBRIS'ı navigasyonlarından tek bir ülke olarak gösterdikleri için komutanlıklar bu firmalara lisans izni vermiyor ıada olan lisansı iptal ediyorlar.Halbuki Kıbrıs'ta iki devlet var ve komutanlıklarda bu iki ülkenin KIBRIS'ta sınırlarının belli edilmesini istiyorlar.

bakınız 2012'deki benzer bir haber.(bahsi geçen firma doğuş otoya bağlı olan SKODA aslında.Bu bilgiyi çok önceden biliyordum aslında.Avensisten önce Skoda Superb almaya niyetli olduğum için, niye skoda orjinal navigasyon ünitesi getirtmiyor diye araştırıken öğrenmiştim)
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20937956.asp

peki ne zaman tekrar üretim ve satış yapılacağına dair bir bilgisi olan var mıdır?