Gönderen Konu: Yaris 2005 eski kasa usb aux adapter hk.  (Okunma sayısı 3656 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 4 kere teşekkür etti
Yaris 2005 eski kasa usb aux adapter hk.
« : Ocak 18, 2015, 20:44:31 »
http://www.trtuningshop.com/U2730,811,audio-system-toyota-yaris-1999-2005-arasi-usb-sd-aux-aparati-toyota-adaptor-audio-system.htm

Merhabalar...
Yukarıda linkteki ürünü satın almak istiyorum. Aracım 2005 model eski kasa yaris ve W18407 kodlu kasetçalara sahibim. Bu ürünün aracıma uyumu ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar var mıdır?
Sevgiler...

Toyota Club Türkiye

Yaris 2005 eski kasa usb aux adapter hk.
« : Ocak 18, 2015, 20:44:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 2005 eski kasa usb aux adapter hk.
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2015, 21:54:50 »
Bu ürün muhtemelen olur, bu konuda forumda açılmış başlık var alttaki linki incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43463.0
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2015, 00:03:27 »
Teşekkür ederim Aytaç bey... Bahsettiğiniz linki de başka linkleri de inceledim. Xcarlink, Audio sistem v.s gibi çok ürün var ve birçok model araca takılabiliyor. Benim sorum toyota yaris 1999-2005 arası modellerde deneyimi olan arkadaşların önerilerini almaktı...İlginiz için sağolun...

Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2015, 18:29:34
Sanırım yaris 1999-2005 arası model sahibi hiçkimse taktırmamış bu cihazdan... Ben ilk olayım o zaman. Bahsettiğim cihazdan sipariş verdim. Gelince montaj sonucunu paylaşırım. Belki başka bir arkadaşa faydası dokunur bu deneyimin....Sevgiyle....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2015, 20:05:39 »
Evet arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese...
Audio sistem usb sd aux adapter parça geldi. Pazar sabahı ahali uyurken halledeyim dedim...
Satın aldığım arkadaş ile telefonda konuşmuştum ve nasıl monte edileceğini ( kablo bağlantılarını) bana anlatmıştı. Teybin sökümü ile ilgili olarak nette birçok video mevcut onu da oradan öğrendim. ve sonuç itibarı ile montajı kendim yapayım dedim.
Öncelikle teybi sökerek usb adaptör ile gelen soketin gireceği yuvadaki soketi söktüm... söktüğüm sokete bağlı olan 2 adet kabloyu da usb adaptördeki aynı deliklere denk gelen kablolara paralel bağladım ve adaptörün soketini teybin arkasına bağladım. bağladığım soketli kablonun diğer ucunu da usb adaptör cihaza bağladım ve cihaza içi mp3 yüklü sd kart taktım. deneme yapmak için kontağı açtım ve üstteki yol bilgisayarı ekranının sağındaki TAPE/CD seçici tuşuna basarak cd konumuna geldim ve sd kart içindeki müzikleri dinleyebildiğimi, klasör seçebildiğimi ve şarkı atlayabildiğimi gördüm. Deneme sonrasında teybi takmadan önde adaptörü nereye monte edeceğimi düşünerek kabloyu oraya uzattım ve teyp ile konsolu monte ettim.   

İlk günkü deneyimim cihazın gayet kullanışlı olduğu yönünde... Tüm kumandalar çalışıyor. Tape, mp3 ve radyo dinleyebiliyorum...
Sevgiler herkese....