Gönderen Konu: Toyota nın kullandığı navigasyon sistemleri markaları hangileri  (Okunma sayısı 3059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Arkadasşar Toyota Fly audio ve en son Necvox navigasyon kullanıyor orjinal olarak bunun haricinde bilginiz var mı ?
diğer markalar iş yapar mı ???
corolla 2011

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Orjinal olarak dediklerinizi kullanmıyor, bunları sadece bayi satıyor
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Bahsettiğiniz markaları kullandığını duymadım. Ancak her üretici muhakkak bir firmaya yaptırıyor orjinalinde. Bayilerde satılması farklı bir olay.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
ben bu kullanılıyor diye biliyorum
hatta bir arkadaşım 0 araca istedi navi servis bundan

http://www.cyclone.com.tr/urunler.asp?sno=210

verdi üstündeki orj de kendisinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '17
  • 71 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
peki hangisini tavsiye edersiniz
Toyota gibi Adamm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Cylone'nun iyi olduğunu biliyorum, en çok kullanılanlar ise Navitech ve Necvox. Forumda arama yaparsanız kullanan arkadaşların yorumları mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
merhaba
ben serviste Toyota Türkiye nin anlaştığı flyaudio taktırttım. herşeyi mukemmel. ayrıca Toyota serviste takıldığı içinde takıldığı tarih itibari ile 3 yıl garantisi var. bizzat satıcı bayiye ulaştım onları seçerken bayağı toplantılar yapmışlar özellik istemişler. sadece radyo ara yüzü güzel değil onun harıcında bütün foksiyonları hele navigasyonu tam adres girdiğinizde çok iyi. buetooth telefona bağlantısı görüşmeler parazitsiz bence güzel. birda ucuza 1800 tl ye taktırttım. memnunum. navitek da satıyorlar o 2400 tl idi. tabiki bütün bunların sonunda servis garantisi var bir problem olduğunda sahip çıkıyorlar ve sisteme de uyumlu direksiyondan kumanda edebiliyorsunuz. karar sizin.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
merhaba
ben serviste Toyota Türkiye nin anlaştığı flyaudio taktırttım. herşeyi mukemmel. ayrıca Toyota serviste takıldığı içinde takıldığı tarih itibari ile 3 yıl garantisi var. bizzat satıcı bayiye ulaştım onları seçerken bayağı toplantılar yapmışlar özellik istemişler. sadece radyo ara yüzü güzel değil onun harıcında bütün foksiyonları hele navigasyonu tam adres girdiğinizde çok iyi. buetooth telefona bağlantısı görüşmeler parazitsiz bence güzel. birda ucuza 1800 tl ye taktırttım. memnunum. navitek da satıyorlar o 2400 tl idi. tabiki bütün bunların sonunda servis garantisi var bir problem olduğunda sahip çıkıyorlar ve sisteme de uyumlu direksiyondan kumanda edebiliyorsunuz. karar sizin.

Güle güle kullanın ancak 1.800TL iyi para.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
burdan şu ortaya çıkıyo her servis farklı bir marka öneriyor demekki toyota da çünkü arkadaşım 1 ay önce aldığı 2014 model 0 corollasına navigasyon istediğinde cyclone marka takmışlardı çok enteresan sabit anlaşmalı bir firma olmaması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
Bu dediğiniz olayın olmaması lazım. Çünkü corollada navigasyon paket seçenekleri arasında var. Biz alırken sipariş verildi navigasyonlu olsun diye. 1.6 Premium Multidrive S Nav olarak geçiyor hatta.
Bu tamamen o servisin kendi kazancı için yapılmış birşey yada araç zaten ellerinde varsa navigasyon takmak için teklifte bulunmuş olabilirler
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
anlaşılan baya değişik fiyat politikalrına göre değişiyor ben fly audio almayı dusnuyorum en nihayetinde bakalım nasip artık.
corolla 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
    20 bin bakımna gittiğimde yeni araçları görme imkanım oldu dizel corollaya binince navitech nx224 diye bir ekran gördüm satış elemanına bu neden orjinal değil dediğimde modul taksakta 1800 gibi bir maliyet oluyor bizde hem film seyredilebilsin diye bu markada karar kıldık sizde isterseniz takabiliriz size son fiatımızda 1650 tl olur dediler kendi teyp çime meseleye anlattığımda o ürünün daha iyisini 1500 tl ye takarım sana dedi vaz geçmeme neden olan şey ise bu üniteyi takarsak arka kameranı iptal edip başka kablo çekip sistemin kendi kamerasını takıyoruz dedi buda benim işime gelmedi bu dandik ekranı kullanmaya devam edicez kısacası....
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
Nuri Balcıoğlu adamın tavsiye ettiği ürünü öğrenebilirmisiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Taktıran Arkadaşlar gülegüle kullanın ama ben daha önce bu konuda Paylaşım yapmıştım şimdi görünce tekrar söyleyim istedim 2000-2500 tl verince navigasyon gerçekten güzel ama o kadar para vereceksem şahsen iPhone yada Samsung telefon alırım:) ha benim de canım sıkıldı çok para istedi servis gittim TLf aldım iPhone 6 plus navigasyonda var sadece TLf tutucu almak gerekti:)
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
    20 bin bakımna gittiğimde yeni araçları görme imkanım oldu dizel corollaya binince navitech nx224 diye bir ekran gördüm satış elemanına bu neden orjinal değil dediğimde modul taksakta 1800 gibi bir maliyet oluyor bizde hem film seyredilebilsin diye bu markada karar kıldık sizde isterseniz takabiliriz size son fiatımızda 1650 tl olur dediler kendi teyp çime meseleye anlattığımda o ürünün daha iyisini 1500 tl ye takarım sana dedi vaz geçmeme neden olan şey ise bu üniteyi takarsak arka kameranı iptal edip başka kablo çekip sistemin kendi kamerasını takıyoruz dedi buda benim işime gelmedi bu dandik ekranı kullanmaya devam edicez kısacası....

bu durumda bence orjinal üniteyi tercih etmek daha mantıklı ve sağlıklı. kalite olarak toyotanın orjinal ünitesi çok daha iyidir AEM parçalardan. OEM candır :)

aracın içinde orjinal navigasyon olması farklı ama mirrorlink imkanı var Touch 2 de, bundanda faydalanmak lazım
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Bu dediğiniz olayın olmaması lazım. Çünkü corollada navigasyon paket seçenekleri arasında var. Biz alırken sipariş verildi navigasyonlu olsun diye. 1.6 Premium Multidrive S Nav olarak geçiyor hatta.
Bu tamamen o servisin kendi kazancı için yapılmış birşey yada araç zaten ellerinde varsa navigasyon takmak için teklifte bulunmuş olabilirler

hocam ben eksik söyledim arka koltuk kafalıklarında dvd tv sistemi olayıydı aslında anlatmak istediğim pardon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Toyotanın orjinal (fabrikada takılan) audio ve navi sistemleri Panasonik olması lazım.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Aynen. Orjinal teybi Panasonic.

Toyotanın orjinal (fabrikada takılan) audio ve navi sistemleri Panasonik olması lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
merhaba
abı hayırlı olsun gule gule kullanın. ama 1800 tl de ıyı para yanı :D
pıyasada 700 tl ye kadar var orjınal gorunumlu bırebır uyuyor fakat ara yuzlerı ıyı degıl ve ozellıkle radyoda parazıt cok yapıyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Pioneer olarak da var