0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhababen serviste Toyota Türkiye nin anlaştığı flyaudio taktırttım. herşeyi mukemmel. ayrıca Toyota serviste takıldığı içinde takıldığı tarih itibari ile 3 yıl garantisi var. bizzat satıcı bayiye ulaştım onları seçerken bayağı toplantılar yapmışlar özellik istemişler. sadece radyo ara yüzü güzel değil onun harıcında bütün foksiyonları hele navigasyonu tam adres girdiğinizde çok iyi. buetooth telefona bağlantısı görüşmeler parazitsiz bence güzel. birda ucuza 1800 tl ye taktırttım. memnunum. navitek da satıyorlar o 2400 tl idi. tabiki bütün bunların sonunda servis garantisi var bir problem olduğunda sahip çıkıyorlar ve sisteme de uyumlu direksiyondan kumanda edebiliyorsunuz. karar sizin.
20 bin bakımna gittiğimde yeni araçları görme imkanım oldu dizel corollaya binince navitech nx224 diye bir ekran gördüm satış elemanına bu neden orjinal değil dediğimde modul taksakta 1800 gibi bir maliyet oluyor bizde hem film seyredilebilsin diye bu markada karar kıldık sizde isterseniz takabiliriz size son fiatımızda 1650 tl olur dediler kendi teyp çime meseleye anlattığımda o ürünün daha iyisini 1500 tl ye takarım sana dedi vaz geçmeme neden olan şey ise bu üniteyi takarsak arka kameranı iptal edip başka kablo çekip sistemin kendi kamerasını takıyoruz dedi buda benim işime gelmedi bu dandik ekranı kullanmaya devam edicez kısacası....
Bu dediğiniz olayın olmaması lazım. Çünkü corollada navigasyon paket seçenekleri arasında var. Biz alırken sipariş verildi navigasyonlu olsun diye. 1.6 Premium Multidrive S Nav olarak geçiyor hatta. Bu tamamen o servisin kendi kazancı için yapılmış birşey yada araç zaten ellerinde varsa navigasyon takmak için teklifte bulunmuş olabilirler
Toyotanın orjinal (fabrikada takılan) audio ve navi sistemleri Panasonik olması lazım.