0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Susturucu dolunca değiştirme kararı aldık. Egsoz ucunu kaynakladık önceki de kaynaklıymış. Sesi şahane. Hiçbir problem olmaz yaptırabilirsiniz
Niye düşündürdü ki burdaki restorasyon yapan kardeşlerde egsoz ucunu kaynakla yaptırıyor. Egsoz ucu zaten ucuz bir sey yoksa siz susturucuyla beraber almak mı istiyorsunuz. Peki susturucu fiyatlarını biliyor musunuz?
Sizin alacağınız sadece egzoz ucu ise vede öyle ses falan çıkartan birşey değil ise muayenede sıkıntı çıkarmaz. Eski arabamda bende heves edip taktırmıştım, pırpırpır sesler çıkartıyordu,can sıkıcı idi. Çeşitleri varmış bunlarında ses çıkartan falan şeklinde. Birde kaliteli bir şey alın ki habire çürüyüp tekrar tekrar taktırmak zorunda kalmazsınız.
Ses çıkarmasını istemiyorum. Taktırırsamda kaliteli bişey taktırcam zaten ama kaynakla oluyo diye acaba bi zararı var mıdır
Kaynakla olmasının bir zararı olmaz. Ancak daha sonradan çıkardığınız takdirde kaynağın tekrar sökülmesi durumunda eski durumuna dönmeyebilir.
Ne gibi terslikler olabilir?
Terslikler değilde, kaynak söküldüğü zaman eski borunun şekli deforme olabilir, artık kaynaklarda düzgün yapılıyor gerçi yine de sorun olacağını düşünmüyorum.