Gönderen Konu: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia  (Okunma sayısı 4541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« : Ocak 17, 2015, 18:03:45 »
Skoda Fabia 2014'te Sınıfının En Güvenli Aracı Oldu

Euro NCAP testine katılan 14 küçük sınıf otomobilden beş yıldızı alan tek otomobil Skoda Fabia 2014 yılında sınıfının en güvenli otomobili olmayı başardı.

Yetişkin, çocuk, yaya ve destek sistemleri gibi kategorilerin yer aldığı ve bağımsız uzmanlar tarafından gerçekleştirilen testler kapsamlı bir biçimde yapılıyor. Fabia sunduğu yenilikçi güvenlik sistemleriyle, sınıfında fark yaratacak özelliklere sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Dört kategoride birden çarpışma testinden beş yıldız alan Fabia ile birlikte tüm Skoda modelleri NCAP beş yıldızına sahip olmuş oldu. Çoklu-Çarpışma Önleyici Fren sistemi, Şehiriçi Acil Fren Desteği, Sürücü Aktivite Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Asistanı, Akıllı Far Asistanı, Trafik Işığı Algılama Özelliği, Kalkış Desteği, Elektronik Lastik Basınç Monitörü gibi donanımlar Fabia'nın bu başarısında ön plana çıkıyor.

Üçüncü jenerasyon Fabia dikkat çeken tasarımı, ekonomik motorları, hem konfor hem de güvenlik teknolojileriyle şimdiden büyük bir beğeni topladı. Tamamen yeni Skoda Fabia, 2015 Mart ayında Türkiye pazarında satılmaya başlanacak.


Çek üretici Skoda’nın B sınıfındaki yıldızı Yeni Skoda Fabia, tasarımı, yenilikçi donanımları ve motor seçenekleriyle bilinen standartları daha da ileriye taşımaya hazırlanıyor.

Baştan aşağı yeniden yaratılan Yeni Skoda Fabia, üçüncü nesliyle 2015 yılının mart ayından itibaren Türkiye yollarına çıkacak.

Model atağını aralıksız sürdüren Skoda, bu hamlesinde hız kesmiyor. Markanın en çok satan ikinci modeli olan ve baştan aşağı tamamen yeniden yaratılan üçüncü nesil Fabia, hem tasarımı hem de teknolojisiyle sınıfında yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Üst sınıf otomobillerde rastlanabilecek güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra, çevre dostu motorlarıyla da son derece iddialı olan yeni nesil Skoda Fabia, 2015 yılının mart ayında Türkiye yolları ile buluşacak.
Dünya çapında 3.5 milyon adetle Skoda’nın Octavia’dan sonra en çok satan ikinci modeli konumundaki Yeni Skoda Fabia, üçüncü neslinde kalite, güvenlik, verimlilik, güvenlik ve tasarım unsurlarıyla başarısını bir üst noktaya taşımaya hazırlanıyor. İlk kez piyasaya sunulduğu 1999 yılından bu yana, dünyanın pek çok ülkesinde başarılara imza atan Fabia, kompakt boyutlarının altında topladığı üstün özellikleriyle Skoda’nın müşteri kitlesini artırmaya da katkıda bulunacak.
Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, yeni nesil Fabia ile her bakımdan daha iddialı olduklarını belirterek, aracın, markanın satış adetleri ve pazar payını artırma hedeflerinde büyük rol oynayacağını söyledi.
Fabia‘nın geçmişte Skoda markasının toplam satışları içinde yüzde 20 ve üzerinde pazar payına sahip olduğunu hatırlatan Senyücel, yeni Fabia’nın Türkiye satışlarında yüzde 15 ile 22 arasında pay almasını öngördüklerini, B sınıfında da yüzde 3 pazar payı alarak, yaklaşık 3 bin ve üzerinde satış adetlerine ulaşmasını hedeflediklerini kaydetti.
Senyücel, mevcut diğer yeni ürünlerin de desteğiyle, gelecek yıl da gerek perakende, gerekse de filodaki yükselişlerini sürdüreceklerini belirtti.

Yeni Skoda Fabia: Sportif ve çekici bir tasarım

Cenevre Fuarı’nda sergilenen VisionC konseptinden alınan tasarım detaylarının, seri üretime aktarıldığı ilk model olan Fabia, aynı zamanda Skoda’nın motor sporları geçmişinden de izler taşıyor.
Skoda motor sporları bölümünün de katkıları sayesinde sportif çizgileriyle dikkat çeken yeni Fabia, keskin hatlı ve geniş farları, markanın karakteristik özelliği haline gelen radyatör ızgarası ve motor kaputunun uç kısmında yer alan geniş logosuyla ön plana çıkıyor. Radyatör ızgarası ve farlar, gerek motor kaputu gerekse de ön çamurlukların üzerindeki hatlarla bütünlük oluşturacak şekilde tasarlandı.
Arka bölümdeyse, yatay çizgilerin hakimiyeti göze çarpıyor. Tasarımcılar, diğer tüm yeni Skoda modellerinde olduğu gibi stop lambalarına da özel bir önem verirken, markanın karakteristiği haline gelen “C” şeklindeki form dikkat çekiyor.
Üçüncü nesil Fabia, önceki jenerasyondan 90 mm daha geniş ve 31 mm daha alçak. Daha fazla teknoloji ve donanıma sahip olmasına rağmen, yeni Skoda Fabia’nın ağırlığı da ortalama 65 kg azaltıldı. Böylelikle yeni Fabia’nın 1.0 lt MPI üç silindirli motora sahip versiyonu sadece 980 kg ağırlığa sahip.

Yeni Skoda Fabia: Etkileyici bagaj hacmi: 330 lt

Yeni Yeni Skoda Fabia kompakt boyutlarına rağmen 5 yolcu ve onların bagajları için rahat bir alan sunarak farkını ortaya koyuyor. Bir önceki nesline göre 8 mm kısa olmasına karşın, akıllı yerleşim ve artan "muhterem aks kafasi" mesafesi sayesinde içeride daha geniş alan sunmayı başaran Fabia’da diz, baş mesafesi ve dirsek genişliği arttı.
Bagaj kapasitesi ise sınıfının zirvesinde. Yeni Fabia’nın yükleme alanı, bir önceki nesline göre 15 litre artışla 330 litreye ulaşıyor. Arka koltuklar yatırıldığındaysa, maksimum yükleme kapasitesi 1.150 litreye çıkarak kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor.

Yeni Skoda Fabia ‘nın içindeki büyük teknoloji

“Tek kelimeyle akıllıca”, Skoda açısından, diğer tüm yeni modellerinde olduğu gibi Fabia’da da marka sloganından öte bir anlam taşıyor. Skoda mühendisleri, geliştirme aşamasının başından itibaren akıllı çözümler üzerinde çalışarak, bunları yeni Fabia’ya uyarladı.
Donanım seçeneklerine ve müşteri tercihlerine bağlı olarak yeni Fabia’da 10’dan fazla yeni “akıllı unsur” yer alıyor. Yeni Skoda Fabia‘da ilk kez kullanılan “MirrorLink“ teknolojisi, akıllı telefonlarla eşleşme sağlayarak, navigasyon da dahil olmak üzere telefondaki uygulamaların, orta konsoldaki bilgi ekranında görüntülenmesini sağlıyor. Bir diğer yenilik olan SmartGate de, özel olarak hazırlanmış uygulamalar aracılığıyla otomobilin yakıt tüketimi, ortalama hız gibi değerlerin, istenildiğinde kullanıcının akıllı telefonunda saklanabilmesine olanak tanıyor. MFA Pro aplikasyonu ise, araçtaki yol bilgisayarını ve çok fonksiyonlu ekranı akıllı telefonlarda görüntülemeye yarıyor. Bu kullanışlı uygulamalara, her geçen gün daha yenileri eklenecek.
Skoda Fabia‘nın depo kapağı içinde bulunan “buz kazıyıcı”, orta konsolda yer alan cep telefonu ve iPod tutucu bölme, fosforlu acil durum yeleği için özel saklama bölümü, kapı içinde çöp bölmesi, ön koltukların önünde küçük eşya koyma yerleri gibi pek çok unsur ise otomobilin standartları arasında.
Yeni Skoda Fabia, ayrıca kullanıcıların kendilerini özel hissedecekleri otomobiller yaratmasına da olanak tanıyor. Örneğin kullanıcılar dört farklı tavan rengi, ayna kapağı rengi ve jant rengi tercih edebiliyorlar. Aracın tamamen yenilenen kabini, geniş renk ve kombinasyon seçeneklerine sahip.
Bununla birlikte yeni Fabia’da kullanıcılar, isterlerse otomobillerini kabinde son derece ferah bir hava yaratan büyük panoramik cam tavan ile de sipariş edebilecekler.


Yeni Skoda Fabia: Konforlu sürüş için yeni bir şasi

Yeni Skoda Fabia’nın yeni şasisi, sürüş kalitesine ve konforuna daha fazlasını katacak şekilde tasarlandı. Yeni Skoda Fabia, önde ve arkada daha geniş iz açıklığına sahip (30 mm arttı) ve aks aralığındaki 5 mm artış Fabia’ya büyük avantajlar sağladı. Fabia’da ilk kez kullanılan elektro-mekanik direksiyon ise, daha önceki elektro-hidrolik direksiyona göre ağırlık ve yakıt tasarrufunu beraberinde getiriyor.

Yeni Skoda Fabia: Güvenlik unsurları ön planda

Yeni Skoda Fabia, yenilikçi ve daha önce üst sınıf modellerde rastlanan güvenlik donanımlarıyla da ön planda. Araçta isteğe bağlı olarak alınabilen “Şehir İçi Acil Fren Fonksiyonu” ile entegre edilmiş radar sensörlü “Ön İzleme Yardımcısı”, Çarpışma Önleyici Fren Sistemi, yorgunluk ve konsantrasyon durumunu izleyen, gerektiğinde uyaran “Sürücü Aktivite Yardımcısı”, “Hız Sınırlayıcı”, “Yokuş Kalkış Desteği”, Elektronik Lastik Basınç İzleme sistemi gibi donanımlar, Fabia’da bulunabilecek güvenlik unsurlarından bazıları.
Sürüş özelliklerinin yanı sıra KESSY (Anahtarsız Giriş-Çıkış ve Çalıştırma Sistemi) ilk kez Fabia’da sunulacak. Aynı zamanda ön ve arka park sensörleri, yağmur-far sensörleri de Skoda Fabia’nın yenilikleri arasında yer alıyor.

Yeni Skoda Fabia ilk video – tanıtım – detaylar // ototest.tv

Yeni Skoda Fabia: Daha verimli motorlar

Yeni Skoda Fabia, önceki nesle oranla yüzde 17’ye varan oranlarda daha fazla verimliliğe sahip. Dört benzinli ve üç farklı dizel motor seçeneğine sahip Fabia, EU6 emisyon standartlarını karşılıyor. Ayrıca Start-Stop ve fren enerjisi geri kazanım sistemleri de yer alıyor. 1.0 MPI (60 PS ve 75 PS), 1.2 lt TSI (90 PS ve 110 PS) benzinli motor seçenekleri dikkat çekiyor. Dizel motorların güçleri ise 75 ile 105 PS arasında değişiyor. 1,2 TSI 110 PS benzinli ve 1,4 TDI 90 PS dizel motor seçeneklerinde  DSG çift kavramalı otomatik vites kutusu tercih edilebiliyor.





















Toyota Club Türkiye

2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« : Ocak 17, 2015, 18:03:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • ゴールドメンバ
  • *****
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2015, 18:54:45 »
Yeni fabia çok güzel olmuş.Ben çok beğendim
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2015, 19:05:02 »
Rapid Spaceback varken bu araba niye üretiliyor? Veya Fabia üretiliyorsa Rapid Spaceback niye var? İkisi de B segmentinde değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2015, 19:27:05 »
bakıyorum skoda'cılar toplaşmışlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • ゴールドメンバ
  • *****
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2015, 19:27:30 »
Rapid Spaceback varken bu araba niye üretiliyor? Veya Fabia üretiliyorsa Rapid Spaceback niye var? İkisi de B segmentinde değil mi?
Rapid fabiadan büyük fakat daha düşük detaylara sahiptir. Fabia daha çok küçük ailelere hitap ederken rapid iş ağırlıklı kullanıma uygun binek araç araç olarak ortaya çıkar
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2015, 19:28:21 »
arkası rapid gibi olmuş. yalnız iç donanım komple değişmiş çok başarılı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2015, 19:39:25 »
İlk göz ağrım 1994 model 1.3 GLX Favorit sonrasında Felicia oldu şimdilerde Fabia şu an bir Yeti sahibi olarak en son aracım da yine bir Skoda olacak gerçekten yeni Fabia çok hoş bir iç ve dış dizayna sahip bende çok beğendim geçen yıl makalede olduğu gibi sınıfında 14 araç içerisinde tek 5 yıldızlı araç motor seçenekleri de çok fazla ve 1.4 TDI 90 hp DSG sanıyorum çok güzel bir kombinasyon olacaktır gerek yakıt ekonomisi gerekse de diğer özellikler açısından rakiplerinin işi çok zor fakat yeni Hyundai İ20 de çok güzel bir araç oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2015, 19:58:52 »
Bir B sınıfına göre çok güzel.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2015, 20:02:41 »
Rapid Spaceback varken bu araba niye üretiliyor? Veya Fabia üretiliyorsa Rapid Spaceback niye var? İkisi de B segmentinde değil mi?

Araç forumlarında hep tartışılır Skoda'nın modellerinin hemen hemen hepsi bir çok kişi tarafından arada kalmış modeller gibi yani sınıf + diye nitelendirilir genelde Fabia B Rapid B+ gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2015, 20:11:12 »
Oktavya ve superb den harici skodalar bana dacia hissi veriyor. Araç içinde ciddi bir uğultu ve sert plastikler. Boş teneke bir araç hissi veriyor bana. O yüzden   :kötü:
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2015, 20:17:49 »
2007 model dizel fabia yı 2010 da 110.000 km alıp 160.000 km kadar kullanmış biri olarak; Motor sesi mini traktör havası verse de bir kere bile bakım harici servis yolu göstermedi diyebilirim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2015, 20:37:58 »
Yandan bakınca, aynı polo. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • TcT Onaylı Firma
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2015, 20:44:03 »
Skodanın 2. eli biraz daha iyi olsa alacağım araç yeti yada superb . 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #13 : Ocak 17, 2015, 20:46:27 »
Tevfik bey Octavia ve Süperb çıktıktan sonra B sınıfı kalıyor ve bu sınıftan beklentiler zaten sınırlıdır. Sanıyorum yazıyı okumadınız  Fabia 2014 yılının en güvenli aracı seçilmiş sınıfında 14 araç içinden 5 yıldız alan tek model ve Çek Cumhuriyeti çeliği Dünya'da 1 numaradır tüm Skoda modellerinin kasa saç kalınlığı bir çok marka ve modelden 0.2 mm daha kalındır. Teneke demeniz çok abes olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #14 : Ocak 17, 2015, 20:52:44 »
Yanlız burada Fabia'nın rakipleri Fiat Panda falan mı oluyor? Fabia 5 yıldız alıyorsa Polo da almalı, İbiza da almalı. Geri kalan 13 rakip kim gerçekten merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #15 : Ocak 17, 2015, 21:55:22 »
Enes Örnek Opel Corsa Euro Ncap 4 yıldız almış.

İşte Euroncap 2014 sonuçları fakat bunlar sanırım küçük aile otomobilleri ve çıkan yeni modeller.

Citroen Citroen C1 Total rating: 4 pts   
 
Ford Ford Tourneo Courier Total rating: 4 pts   
 
Hyundai Hyundai i10 Total rating: 4 pts   
 
MG  MG3 Total rating: 3 pts   
 
MINI MINI Cooper Total rating: 4 pts   
 
Opel/Vauxhall Opel/Vauxhall Corsa Total rating: 4 pts   
 
Peugeot Peugeot 108 Total rating: 4 pts   
 
Renault Renault Twingo Total rating: 4 pts   
 
Skoda Skoda Fabia Total rating: 5 pts   
 
Smart smart forfour Total rating: 4 pts   
 
Smart smart fortwo Total rating: 4 pts   
 
Suzuki  Suzuki Celerio Total rating: 3 pts   
 
Toyota Toyota Aygo Total rating: 4 pts   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #16 : Ocak 17, 2015, 22:25:44 »
Enes Örnek Opel Corsa Euro Ncap 4 yıldız almış.

İşte Euroncap 2014 sonuçları fakat bunlar sanırım küçük aile otomobilleri ve çıkan yeni modeller.

Citroen Citroen C1 Total rating: 4 pts   
 
Ford Ford Tourneo Courier Total rating: 4 pts   
 
Hyundai Hyundai i10 Total rating: 4 pts   
 
MG  MG3 Total rating: 3 pts   
 
MINI MINI Cooper Total rating: 4 pts   
 
Opel/Vauxhall Opel/Vauxhall Corsa Total rating: 4 pts   
 
Peugeot Peugeot 108 Total rating: 4 pts   
 
Renault Renault Twingo Total rating: 4 pts   
 
Skoda Skoda Fabia Total rating: 5 pts   
 
Smart smart forfour Total rating: 4 pts   
 
Smart smart fortwo Total rating: 4 pts   
 
Suzuki  Suzuki Celerio Total rating: 3 pts   
 
Toyota Toyota Aygo Total rating: 4 pts   
Corsa dışındaki hiçbir model Fabia'nın rakibi değil. Sanırım haberi yayınlananlar bir yanlışlık yaptı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #17 : Ocak 17, 2015, 22:35:46 »
Evet bence de haberde 14 model diyor ama içlerinde Fabia'nın rakibi pek yok veya onların sınıflandırma sistemleri farklı olabilir şöyle ki sınıflandırdıkları ve aynı kategoride değerlendirdikleri araçlar bizde pek bir birinin rakibi olmayan araçlar yukarıdaki liste Euroncap resmi sitesinden alınmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #18 : Ocak 17, 2015, 23:22:34 »
Fotoğraftaki gibi ise gerçekten güzel toparlamislar. Ancak dolusu ciddiye alınabilir bu aracın.  Muhtemelen dolu fabia fiyatına da orta halli bir rapid ya da biraz para eklenip baz octavia alinabilecektir. Ama guzel olmus.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Yeni Nesil Skoda Fabia
« Yanıtla #19 : Ocak 17, 2015, 23:38:15 »
corsa bildiğim kadarıylka 5 yıldız almadı, bilhassa yan darbelerde baya kötü sonuçlar aldı son testlerde

normalde benimde aklımdan ilerde Superb geçiyodu ama 95.000 jeep renegade modeli var dizel 1,6 motor, bi arkadaştan duymuştum sürüşü gayet güzel demişti,Nissan Qusqaı fiyatının full olanı 120,000 iken renegade full 95.000 daha mantıklı geldi, b,de ötv indirimli 65 e alsam dadından yenmez  :rofl:
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)