http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57182.msg818063#msg818063tecrübe ile sabit ben şöyle yaptım
öncelikle kameranın girişine göre telefonculardan ucuz bir adet araç şarj cihazı alacak aynıdır onlar
şarj cihazını hemen deneyip çalıştığından emin olacaksın daha sonra şarj cihazını dağıtım dibine 4-5 metre kablo ekleyeceksin
devresi dışarda duracak
araban corolla ise vites topuzunu söküp çakmagın baglı olduğu plastiği kuvvetlice cekip çıkaracaksın
arkada cakmaga gelen uçları bulup yeni şarj cihazına elektrik girişini saglayacaksın
kısa devre yapmayacak şekilde şarj devresini izole edip bir yere sıkışıtırcaksın
ilk aşama biter
kablonun ucunu elinin gittiği yere itip yandaki torpido kapagı açıp kabloyu çekeceksin torpido kapağının arkasından gözükmeyecek şekilde sag tarafa kapıya kadar kabloyu getirip torpidonun üzerine çıkaracaksın
daha sonra sag taraftaki direk plastiğine asılıp kırmadan çıkartıp kabloyu plastiğin altında tavana çıkartacaksın buradan sonra kolay camla tavan arasında kablo geçecek kadar boşluk var kablonun fazlasını kesip daha önce kestiğin kameraya girecek ucu ekleyeceksin
sonra kabloları camın arasına sıkışıtır
kamerayı takarken vantuzunu çıkart kelepçe ile kamerayı iç dikiz aynasının ayagına bagla
bir kaç gün dene sıkıntı olamzsa ister devam et istersende orjinal şaj cihazını dagıt onun yerine kullan