Gönderen Konu: Kıbrıstan Merhaba Toyota Vitz R.S 2011 Model *TR Yaris  (Okunma sayısı 2590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11500
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür edildi
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sitede yeniyim , bir kaç arkadaşın arabasına bakabildim şimdilik ve gördüğüm bu arabalara olan ilginin çok fazla olması . Buda beni çok sevindirdi Yeni bir toyotacı olarak :)
Arabam da bağzı değişiklikler yapmayı düşünüyorum tabiki sizlerinde önerileri çok önemli . Zamanla daha fazla burda olmayı ve sizlerden bilgiler alıp paylaşımlar yapmayı düşünüyorum . Teşekürler

Arabayı yeni plakaladığım için fazla fotoraf çekemedim ileriki zamanlarda yeni fotraflar gelecek . İyi paylaşımlar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Ynt: Kıbrıstan Merhaba Toyota Vitz R.S 2011 Model *TR Yaris
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2015, 00:07:58 »
Çok güzel araçmış maşallah.Far kaşları sökülürse bence daha kaliteli durur gibi  :) Duruşu Lexusu ve GT86 yı andırıyor özellikle ön tampon :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2015, 00:14:43 »
Çok güzel araçmış maşallah.Far kaşları sökülürse bence daha kaliteli durur gibi  :) Duruşu Lexusu ve GT86 yı andırıyor özellikle ön tampon :)

Aracın şu anki görünümü orjinal diye biliyorum kardeşim . Tabiki yanlışımda olabilir  :) . Far kaşlarına gelince arabayı daha yıkama ihtimalim bile olmadı birde yağmurlar çok fena bu aralar. Önerin içinde teşekürler zamanla çok farklı bir görünümde olacağından emin olabilirsin  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2015, 00:25:24 »
Sökülmesede olur farklı duruyor. :) Lexus'u andırması için öyle yapılmış belli ki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2015, 00:35:47 »
Sökülmesede olur farklı duruyor. :) Lexus'u andırması için öyle yapılmış belli ki :)
Bu araç japonya dan geldi. Belliki ordaki sahibi çok fazla ilgilenmiş bu arabayla  :). Benim ilk işim ön camlara film çekmek olacak.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2015, 23:38:28 »
Bu ne güzel bir yaris Maşallah. :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 211000
  • Model Yılı: '96
  • 1 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2015, 00:19:39 »
güzel araç güle güle kullan...Kıbrıs'ta en çok dikkatimi suzuki swift ve celica'lar çekmişti her yerdeler :) Kıbrısın tofaş'ı gibi...
Sadece Huzur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2015, 22:56:18 »
Çok güzel maşallah kazasız belasız kullanırsınız inşallah çok çok hoşuma gitti araç merak ettiğim konu araç RS ama motoru nedir :) 2.0 falan derseniz kendimi dağa daşa vurabilirim :lol: :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2015, 23:22:06 »
hoş geldiniz keyifli forumlar.

Kıbrıs çok güzel özellikle japon araçlar konusunda baya geniş Türkiyede olmayan araçları fazlasıyla gördüm :D Vitz RS bol bol var :D
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2015, 23:34:15 »
Bu araç japonya dan geldi. Belliki ordaki sahibi çok fazla ilgilenmiş bu arabayla  :). Benim ilk işim ön camlara film çekmek olacak.  :)
halis japon   :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 98000
  • Model Yılı: '04
  • 4 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2015, 23:33:49 »
Vay be ne güzel yaris hakketen :) burda da olsa keşke ama malesef Türkiye'de çoğu aracın çoğu modeli yok herzaman ki gibi.İyi günlerde kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2015, 00:06:17 »
Bu ne güzel bir yaris Maşallah. :)

Teşekür ederim kardeşim. Biraz geç cevap yazdım kusurumuza bakmayın  :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 00:10:13
güzel araç güle güle kullan...Kıbrıs'ta en çok dikkatimi suzuki swift ve celica'lar çekmişti her yerdeler :) Kıbrısın tofaş'ı gibi...

Teşekür ederim . Kesinlikle heryerdeler . Burda bu gibi araçlara merak çok fazla  :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 00:13:36
Çok güzel maşallah kazasız belasız kullanırsınız inşallah çok çok hoşuma gitti araç merak ettiğim konu araç RS ama motoru nedir :) 2.0 falan derseniz kendimi dağa daşa vurabilirim :lol: :rofl:
Amin cümlemize kardeşim .  :) Bu aracın motoru 1.5 . 2.0 olsaydı yolda tutmak için çok fazla çaba göstermem gerekecekti  :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 00:24:03
hoş geldiniz keyifli forumlar.

Kıbrıs çok güzel özellikle japon araçlar konusunda baya geniş Türkiyede olmayan araçları fazlasıyla gördüm :D Vitz RS bol bol var :D

Hoş bulduk kardeşim . Japon üretimi orjinal ve kaliteli bana göre . 2011 Kasa RS fazla görmüyorum şimdilik. Yakında çok fazla bu araçtan göreceğime eminim  :D

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 00:25:36
halis japon   :tamam:

Kesinlikle abi  :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 00:32:58
Vay be ne güzel yaris hakketen :) burda da olsa keşke ama malesef Türkiye'de çoğu aracın çoğu modeli yok herzaman ki gibi.İyi günlerde kullanın.

Teşekürederim kardeşim  :) Bu hafta sonu aracımda yaptığım değişiklikleride burda paylaşacağım . Yolda aynı kasa bir yarisle yan yana geldiğimde bu nasıl bir araçtır bakışı atmaları çok hoşuma gidiyor  :) Kesinlikle Türkiyede bu gibi Rs modelleri olması gerekli . İstediğinizde çok ekonomik sürüş keyfi istediğinizde ise size yüksek performans vermesi çok etkileyici .