Gönderen Konu: Cam Filmi ve trafik cezasi  (Okunma sayısı 1345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '14
  • 43 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Cam Filmi ve trafik cezasi
« : Ocak 14, 2015, 21:04:24 »
Sevgili arkadaşlar;
Bugün polis çevirdi ve camlarda film var diye ceza yazdı.  Ön Cam da film yok diğer camlar da ise en açığından var. Çeviren polis dediki benim arabada da fil m var ama emir geldi yazacaz diye
1.6 Advance Multidrive S

Toyota Club Türkiye

Cam Filmi ve trafik cezasi
« : Ocak 14, 2015, 21:04:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam Filmi ve trafik cezasi
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2015, 21:10:53 »
Gelde kufur etme işte :) sonra polisin ne sucu var sen edersen dagdaki adam ne der muhabbetleri neyse geçmiş olsun
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2015, 21:12:19 »
Bence itiraz edin. Veya kendine de ceza yazsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2015, 22:02:28 »
Bence itiraz edin. Veya kendine de ceza yazsın.
Nasil olcak o iş cam filmi zaten kanunen yasak kendisinin arabasinda oldugunu soylemesi bisey ifade etmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2015, 22:58:15 »
Sevgili arkadaşlar;
Bugün polis çevirdi ve camlarda film var diye ceza yazdı.  Ön Cam da film yok diğer camlar da ise en açığından var. Çeviren polis dediki benim arabada da fil m var ama emir geldi yazacaz diye

İyi bari arabayı bağlamamış yada filmi söktürmemiş.
Sistem bu şekilde işler yukarısı hangi konu üzerine uygulama yapılması gerekiyorsa söyler. Polis uygulama yapar. Polis anlayışla karşılamanız için benim de aracım filmli demiş. Emir demiri keser diye boşuna demiyorlar.Gelde küfür etme konusuna gelince devlet bir yasak koyuyor ve biz o yasakları ihlal ediyoruz o zaman bizde küfürü dolaylı yoldan hak etmiyormuyuz. Arabasını alırken daha fazla para verir karartılmış cam alan insanın suçu ne.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2015, 23:01:13 »

Sistem bu şekilde işler yukarısı hangi konu üzerine uygulama yapılması gerekiyorsa söyler. Polis uygulama yapar. Polis anlayışla karşılamanız için benim de aracım filmli demiş. Emir demiri keser diye boşuna demiyorlar.Gelde küfür etme konusuna gelince devlet bir yasak koyuyor ve biz o yasakları ihlal ediyoruz o zaman bizde küfürü dolaylı yoldan hak etmiyormuyuz. Arabasını alırken daha fazla para verir karartılmış cam alan insanın suçu ne.
Abi haklisin arka camlar sadece karartili geliyor sadece keşke on camalarada ayni karartiyi izin verselerde  o sekilde alsak ozaman film yaptirma geregi duymam ama alirken zaten karatili bi secenek yoktu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2015, 23:04:17 »
Ayrıca genç ve orta sınıf bir arabaya sahip olmanda ceza yemendeki başka bir faktör. Ama ülke şartları böle son model bir jeep çevirsen ve adamla inatlaşsan o insan üşenmez valiyi bakanı bile arar 100 tl lik ceza için. O nedendirki cezaları biz orta gelir grubu öder.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2015, 23:09:43 »
Ceza yemek koymuyorda o filmi sokturmek koyuyor  sonra gidip bidaha cektiriyoruz  hava limanina girerken cevrildik direk dedigi laf camlarda film var oldu ama yazmadi  ki yazabilirdi    babam olunca arabada pek cevrilmiyoruz ama beni gordukleri zaman genc oldugumdan dolayi cevriliyorum herhalde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2015, 23:22:47 »

aynen haklısın tepeye bakar bu iş yoksa 24 saat yolda polis araçlar üzerinde uygulama yapmıyo, mesela burda gider ışıkta bi müdür, vali aracıyla dururken, biri gelir ışıkta dururken, vu tutututu yapar aracıyla sonra bi pati gider birazdan aracı alın diye bi anons sonra abart eksozlu araçlar üzerinde uygulama yapın , siz aynı pozisyonda olsanz polisin yerinde dermiydiniz ben bakmıyorum abarta, filme ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)