Şu an Fox TV'de oynayan Takip:İstanbul adlı filmi izlemekteyim.
İstanbul'da çekilen Amerikan yapımı en güzel filmlerden biri diyebilirim.
Filmi izlerken gözlerimize inanmadığımız bir sahne izledik.Oyle siyah çarşaflı kadınlar falan değil şaşırdığımız.Kovalamaca sahnesinde polis arabalarının hepsi Murat 131 Sahin.
Filmde kullanılan arabalar BMW 5 serisi,Passat,Mercedes G serisi jipler.
Gercekte İstanbulda özellikle Taksim ve Eminönü bölgelerinde Toyota Prius,Smart,BMW 1,Mini gibi arabalar ekip otosu olarak kullanılmaktadır.25-30 sene once kullanılan ekip arabalarının (gercekte) bu filmde kullanılmış olmasına gercekten cok şaşırdım.
Onların gözünde geri kalmış ülkeyiz,uzak doğu ülkesi ,camiler çarşaflı kadınlar,hamam sahnesi,tahtakale,mısır çarşısı,dikkat edersen çok ta güzel yerlerde çekmemişler. 131 polis otosu beyaz renkli

Belkide onların hoşuna gidende budur,salaş yerler,fakir ülkeler,adamların ülkesinde refah üst seviyede ,yada filmlerde biz öyle görüyoruz.Hep güzel modern yerlerini görüyoruz,aralara gir belkide bizden kötüdür ;)sinema böyle bir şey işte ister vezir eder ister rezil.
Filmde vurup parçalamak için mi seçtiler bu kuşları acaba
bence birşeyi kabul etmeliyiz evet bu tür filmlerde olumsuz propaganda yapılıyor ama buna gerek yok çünkü biz zaten geri kalmış bir ülkeyiz bakın 30-40 yıl önce kurulan 2. dünya savaşında tamamen biten ülkeler dahi şuan bizden 100 yıl ilerdeler ne bir markamız ne bir ürünümüz var sadece hammadde ihraç eden bir 3. dünya ülkesiyiz tek yaptığımız conta civata adamlar uzaya üs kurarken bizde gündem başörtüsü sorunu, paralel yapı, vs vs velhasıl kral çıplak
Aynı olay Skyfall'da da vardı maalesef.
Kendi elimizle adamlara tarihimizi parçalattık. Motorsikletle Kapalı Çarşı üzerinde fink atmak da nedir ?
Şu an Fox TV'de oynayan Takip:İstanbul adlı filmi izlemekteyim.
İstanbul'da çekilen Amerikan yapımı en güzel filmlerden biri diyebilirim.
Filmi izlerken gözlerimize inanmadığımız bir sahne izledik.Oyle siyah çarşaflı kadınlar falan değil şaşırdığımız.Kovalamaca sahnesinde polis arabalarının hepsi Murat 131 Sahin.
Filmde kullanılan arabalar BMW 5 serisi,Passat,Mercedes G serisi jipler.
Gercekte İstanbulda özellikle Taksim ve Eminönü bölgelerinde Toyota Prius,Smart,BMW 1,Mini gibi arabalar ekip otosu olarak kullanılmaktadır.25-30 sene once kullanılan ekip arabalarının (gercekte) bu filmde kullanılmış olmasına gercekten cok şaşırdım.
Abi benim de dikkatimi çekti niyetlendim yazayım diye sonra vazgeçtim. Murat 131 yerine Renault Toros olsaydı şaşırmazdım çünkü İstanbulda 2007 yılına kadar vardı. Gerçi Anadolunun ilçelerinde halen var
çarşaflı kadınlar , arap şarkıları ne ya ? sinir etti beni gıcık film.
Maalesef bazı Avrupa ülkeleri ve Amerika'daki algı böyle. Polonya'da bizzat şahit oldum adamın biri bana ne güzel siz 4-5 kadınla evlenebiliyormuşsunuz demişti.

Fes ve çarşafta cabası. Türkiye'yi haritada Ortadoğunun göbeğinde veya Arabistan yarımadasında sanan bir ton insan var.
Amerika, Brezilya gibi bizden hayli uzak ülkelerde yaşayan insanlar bizleri Arap sanıyor.