Gönderen Konu: Güneşlik Monitörü  (Okunma sayısı 1003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 40300
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
Güneşlik Monitörü
« : Ocak 13, 2015, 18:12:38 »
Gezinirken şöyle bir ürün gördüm ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Gören kullanan veyahut fikir beyan edeceklerin görüşlerini alsak.

http://www.aliexpress.com/item/9-Car-TFT-LCD-Color-Touch-Screen-Sun-Visor-Monitor/32235475040.html

Oldukça değişik varyasyonları var. Aslında Multimedya düşünüyorum ama içime sinen birşey henüz yok. İdareten geri görüş kamerası ve ekran bakayım dedim, ekran montajı konusunu içime sinmiyor. Bu ürün ekran konusunda çare olabilir mi acaba?
Artık Elektronik İmza Kullanıyor. :)

Toyota Club Türkiye

Güneşlik Monitörü
« : Ocak 13, 2015, 18:12:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Güneşlik Monitörü
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2015, 20:38:16 »
Oyuncak gibi duruyor. Acaba bu ekran geri vitese takınca anında devreye girip açılıyormu yoksa uzaktan kumanda veya açma kapama düğmesine basmak mı gerekiyor?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2015, 20:49:01 »
Bu ürüne benzer bi cihazı arkadaşın E12 aracında gördüm fakat incelemedim bana arkadaş Kazakistan'dan aynaya takılanlardan getirdi hediye olarak geri görüş kameraya bağlanabiliyor usb sd kart takılıyor fakat birçok formatı desteklemiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 40300
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2015, 16:11:11 »
Oyuncak gibi duruyor. Acaba bu ekran geri vitese takınca anında devreye girip açılıyormu yoksa uzaktan kumanda veya açma kapama düğmesine basmak mı gerekiyor?

Geri viteste devreye giriyor. Ama işyerinde tekrar baktım beğenmedim. İlk baktığımda laptoptan bakmıştım(Ekran küçük) mantıklı olabilir diye aklımdan geçirmiştim. Çok uyduruk duruyor, plastik kalitesi felan çok düşük gibi. Bir de birini değiştirince, diğer güneşlikle farkından dolayı sırıtır sanki. Multimedya gibi bir beklentim olmadığından, format desteği önemli değil ama içime sinmeyecekse hiç uğraşmam.
Artık Elektronik İmza Kullanıyor. :)