0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://tr.aliexpress.com/item/Car-USB-switch-Double-USB-Charging-Switch-for-Toyota/32251947696.html?recommendVersion=1böyle daha orjinal bişi var solda boş yuvalardan birine orda zaten göz var telefon vs oraya koyulur yada kapı içerisine
aslında bu tam benim corollaya göre el freni altındaki e/s tusunun yanında boş bi yer var. On park sensörü açma kapama yeri. Benim arabada olmadığı için boş birakmislar oraya olabilir. Ama garantili araç herhangi bi yerini kesip bicmek istemiyorum yoksa aklımda yapılacak bikaç modifiye daha var
Hadi Murat bey, bekliyoruz ortaya çıkacak şaheseri. Ama bence o beyaz malzeme yerine, bir kıl testere ve ahşapla (mdf olur, bildiğimiz tahta olur) daha sağlam ve daha hoş bir eser çıkabilir gibime geliyor.Ben şöyle basitçe bir şey yaptım, ön tarafa şu mini olanlardan taktım, sürekli takılı duruyor yani, dışa çıkıntısı yok.
Hiç küllüğü eline aldın mı abi desene Şu anda arabanın üstünde kar var, gelirken alayım dedim baktım kapıyı açınca kar girecek erteledim Teşekkürler yardımların için
Murat Bey, bu ürünü aracın neresine monte edeceksiniz ?
Bu Toyota arabaya gerekenleri bolca koymuyor.Herkes mühendis kesildi.Zavallı arabalar.Milletin elinde oyuncak oldu yav.
Üründeki usb çıkışları kullanılabileceği gibi ürünün sol tarafındaki output dan 5v alıp da harici bir dişi usb kablosunun güç kablolarına bağlanabilir. Ya da direk 2-3-4 tane usb uzatma kablosu alıp da bu ürünün üstündeki usb lere takılabilir.
Murat Bey,ben beceremediğimden öyle diyorum. :)Güzel bir şey yapacağınızdan eminim.
Küllüğe diye düşünmüştüm Olmaz mı?
Başlıkta yanlış küllükten nasıl yapılacak,küllük yerine olması gerekmez mi?Eğer küllüğe olursa asrın buluşu olur.