0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ağır kış şartlarında el frenının çekili kalması sakıncalımıdır.ayrıca araç stop ettirirken mümkün değil el frenını boşta bırakamıyorsun.tek yaapcagın sey hareket ahlinde ıken stop ettirmek.bu konuda fikri olan varmı?
Park freni tuşuna 3-5 saniye basılı tutarsanız otomatik sarmayı iptal edersiniz, tamamen manuel olur. Gösterge ekranında en sağ ya da sol tarafta üzerinde yan çizgi olan bir işaret çıkar, bu onun işaretidir. Yine otomatik çalışmayı devreye sokmak için 3-5 saniye kadar çekmeniz gerekli. Bu çekmeden tam emin değilim fakat, basarak da devreye giriyor olabilir. Çekmeyle olmazsa basarak deneyin.
Murat sende hareket edince kendi bırakıp stop edince kendi kurmuyormu.
Hareket edince kendi bırakıyor ama durunca kendi kapatmıyor abi.
Can bu makyajlı kasalarda yada yeni modellerde böyle herhalde dimi? Benimkinde hiç bir işe yaramıyor, manuel bendeki
Bir ayarı vardır herhalde aktifleştirmek için ben el frenini unuttum vallahi.
Kendi el freni çekmesin dersen kitapçıkta iptal etme anlatılıyor.3 yıl toros-şahin kullnadım -10 larda bile frenin donduğunu görmedim bir şey olmaz.
Talat hocam senin arabada bu el freni ve follow me varmıydı? Hatırlayamadım
tabiki benimkine follow me home office.el frenini düşünce gücüyle çekme.aktif hız sabitlemeviraja duyarlı farlarvar aah ah abi bunlarda olsa var ya süper olacak ama hiçbiri yok malesef