Gönderen Konu: yedek parça  (Okunma sayısı 1115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
yedek parça
« : Ocak 11, 2015, 12:38:46 »
selamun aleykum arkadaşlar. 97 model toyota corollam var. sağ so kalorüfer üfleme ızgaraları kırık. yan sanayi aldım o da büyük geldi. çıkma satan bi yer var mı nasıl temin edebilirim? sivasta yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Toyota Club Türkiye

yedek parça
« : Ocak 11, 2015, 12:38:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: yedek parça
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2015, 13:53:43 »
Netten çıkmacılara bakabilirsiniz. Veya Ankara gibi büyük şehirlerin sanayilerinden.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2015, 20:14:31 »
selamun aleykum arkadaşlar. 97 model toyota corollam var. sağ so kalorüfer üfleme ızgaraları kırık. yan sanayi aldım o da büyük geldi. çıkma satan bi yer var mı nasıl temin edebilirim? sivasta yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sivas'ta hurdacıların olduğu sanayide çıkmacılara baktınmı Kayseri yakın imkan varsa bulursun sıfı vardı tane 25 tl geçen çıkmacıda vardı yeni sökülmüş saat ızgaralar dörtlü ve cam ısıtma düğmeleri masada duruyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2015, 13:04:27 »
sivastaki çıkmacıları ve yedek parçacıları gezdim ama bulamadım. 25 tl lik sıfır olanlar yan sanayi onlar da yuvaya büyük geliyor girmiyor.takamadım. netten de çok baktım ama hep ist ve ankarada var çıkmacılar. şimdi sipariş verdim hayırlısı bakalım inşallah dandik mal çıkmaz görmadan alıyoruz..