0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüplü versiyon 1.6lar cok uyumlu abi. Arkadasım 70bin km kullandı tık etmedi. Fiyat başla geliyor. Ama araba plus değilki pluslar daha uzun ve bagajı daha geniş oluyor.bu hafta baska birarjadasım g0lf 2004 1.6 tüp uyumlu serisini 90binde 31.750 aldı. Km orjinal 3000 milyar ayrı ayrı kazası var. Üstünde çelik jant yok ve multimedyada yeni atiker gold lpg işli. Biraz düşsse alınabilir. Şamzuman 4 vitesli mi malum 2003ler 4 vitesli yakıtı fazla 2006da nasıldır bilmiyorum
Bu araçlar on numara araçlardır. Motoru zaten vw'nin en sağlam motoru olan hitler motordur. şanzıman da dsg olmadığı için buda çok sorunsuz bir şanzumandır. Aracın kullanımı diğer normal Golf'e göre biraz daha zevklidir ancak bu kişiden kişiye değişebilir (Ben yüksek araba severim) Zaten üzerinde en sağlam en kaliteli lpg kiti var. Fiyat tartışılabilir ancak araç çok çok temiz ve özenli bir araç. Bu aracın tek eksisi 2, eli. Piyasa da çok bilinen bir araç değil o yüzden de 2. eli ağır. Uzun yıllar binme niyetiniz varsa öneririm...
Ben aile kullanımı için özellikle uygun saklama bölmeleri olmasından ve yüksek bir oturuşa sahip olduğu için bu araçla ilgileniyorum. Tipi ise bence aynı yıl çıkan diğer golflerden daha güzel. Triptronic vites bu kasalarda acaba nasıl işlemekte. Hiç kullanmadığım için çok merak ediyorum.Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 11:39:55Barış belirttiklerin beni sevindirdi ancak bu araç efsane corollaya değiştirilir mi? İşte orada büyük soru işaretleri içerisindeyim. Aracımın müşterisi var. Cuma günü zorla benden 22binliraya satın alacaktı neredeyse. Linkteki aracı ise ciddi ciddi düşünüyorum ancak o fiyata değil.Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 11:41:56Bu kasanın bir de FSI motorları var ancak bunları gerçekten de ikinci elde zayıf olarak görmekteyim.
Şunu da belirtmek isterim linkte ki araç paket olarak en düşük araç bilginiz olsun. Daha dolu versiyonları da var...
Satıcı primeline plus demiş ancak golf de bildiğim kadarıyla trendline, comfortline ve higline var. Primeline pasific gibi ara donanım paketi midir acaba?2005- 2010 modeller de donanım paketleri Primeline midline hightline diye geçiyor.
Satıcı primeline plus demiş ancak golf de bildiğim kadarıyla trendline, comfortline ve higline var. Primeline pasific gibi ara donanım paketi midir acaba?Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 12:14:34Bu arada şasi olarak tiguan golf'ün üzerine mi inşa edilmiş?Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 12:16:38Beni cezbeden aslında compact bir aile otomobili olması. Koltuk arkalarında sehpaların olması, iç mekan ferahlı, özellikle abs, esp, 10 hava yastığı gibi üst düzey güvenlik ekipmanlarının olması ve bir de şasi olarak golf üzerine inşa edilmesi beni en fazla cezbeden yanı oldu.Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 12:19:04Yine takip eden arkadaşlarımız hatırlayacaktır http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61813.0 böyle bir konu açmıştım. Venga da fena bir araç değil ancak malzeme kalitesi bakımından golf ile pek mukayese edemiyorum maalesef.