0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar 2014 model 1.33 corolla aracıma lpg taktırmak istiyorum araca uygun lpg marka öneriniz varmı ayrıca lpg takan toyota servisleri varmı yardımcı olurmusunuz
Umut bey, Bende çok çok tereddüt etmiştim, benzin sarfiyatından tasarruf etmekte istiyordum ve internet üzerinden araştırdım, kafam daha çok karıştı. Çevremdekiler yazık değilmi sıfır arabaya dediler. Önceki arabama lpg taktırdığım yere gittim sorularıma ikna edici cevaplar alınca kararımı vererek işlemi yaptırdım. Atiker marka Gold kit adlı ürünü taktırdım, öncesinde vites uyarı ışıklarına riayet ederek çok sakin kullandığımda 0,32-0,35 lira arası benzin tüketirken şu an trafiğin durumuna göre ve keyfimce kullandığımda 0,16-0,17 lira arası lpg tüketmektedir. (Lpg'yi 1,99 TL'ye alıyorum)Önemli olan konu lpg kitini takacak olan firmanın tecrübeleri ve becerisidir.Ayrıca mutlaka tekrar vize yaptırarak ruhsatınıza lpg dönüşümünü işletin kasko firmanıza bildirin, çünkü sigorta şirketleri ödeme yapmamak için her fırsatı değerlendiriyorlar.Şimdiden hayırlısı olsun...
Benzin fiyatları bu şekilde yükselirse. Yıllık 12000 km yol yaparsak. Bizede lpg yolu gözüküyor. kafama takılan yedek lastik olayı. O biraz can sıkıcı. Nereye koyucaz. Boyle giderse Önümüzdeki yıl ciddi ciddi bakmaya başlarız.Herkese Kolay gelsin.
Ben 1.33 Yaris için bakınmaya başladım bile
@MEHMET AKIN (32918) Bence düşünme Mehmet.
Senin gibi düşünenler arttıkça ve lpg'ye geçiş çoğaldıkça bu avantajı devlet yedirmez gibi geliyor bana. Mazot ile benzin farkına yıllar itibari ile baktın mı?