0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
, başlık gerçekten ilginç denk gelmiş.Çok geçmiş olsun, özellikle kar yağışları sonrası keskin köşeli yarıklar maalesef artıyor yollarda. Umarım daha kaliteli kaplamalar yapılır.Yarık olarak tabir ettiğine göre delikten büyük boyutta ve düzgün şekilli değil. Dolayısı ile mantar yama ile tamiri yeterli olmaz. Bence de lastik değişimi sağlıklı olur. Diğer lastikler de henüz yeni ise bence bir yerden tek olarak bulmaya çalışabilirsin aynı lastikten. Kasko vs var mıydı? Ya da lastik garanti kapsamın da mı?
Merhaba. Şehir içinde 30 - 35 km hızla (ışıklarda) çukura düştüm. Sağ ön lastik birbirine yakın iki yerinden yarıldı. Hemen 50 mt ilerdeki lastikçiye gittim. İçerisine bir parça koyarak lasitiği tamir etti. (40 TL) Ön lastiği arkaya aldı. Ama yakından bakınca lastiğin tamir yerinden hafif bombe yaptığını fark ettim. Lastikçi bir sorun olmaz dedi. Yılda 8 - 10 bin km yol yapıyorum. Benim içime hiç sinmedi. Bu konuda tecrübesi veya önerisi olanlar yazsın lütfen.Lastiklerim takım Michelın Alpin 4 205 55 R16 91VLastikçiler de tek satmıyor. Ne önerirsiniz?Selamlar.Bu arada başlıktaki Yardım ve yarıldı kelimeleri de ironi olmuş. Yeni fark ettim. Sanki ben bilerek yardım lastikleri