0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar Aracı aldığımda camda takılı olan HGS kartını yeni aldığım HGS ile değiştirmek istedim ama kartı çıkartırken bir kısmı çıktı bir kısmı camda kaldı nasıl bir yapışkansa anlamadım çıkartamadım ''aseton'' dene dediler denedim acaba aseton mu kalitesizdi o da işe yaramadı camı çizerim diyede korktum daha fazla zorlamadım NE YAPMAM GEREKİYOR? Yardımlarınızı bekliyorum
hiç uğraşmayın.bauhouse yada yapı marketlerinden birine gidin ve elemanlardan birine "Pimapen Camı etiketi kalıntısını çıkarmak için sprey arıyorum" diyin size gerekli markayı verirler.onuda küçük bir bölgede sınırlı kalarak ön camın iç yüzüne uygulayın elinizde bezi altına tutunki camdan torpidoya akmasın yoksa rengini ağartır.20 sn bekleyin ve nemli bezle camı silin en ufak bir kalıntı kalmaz merak etmeyin.spreyin markası aklıma gelmiyor yoksa onuda yazıcamda size...
Permatik in tarağını kırın. sonrada traş edin hiç bir şey kalmaz.Ama damalı yerde yapmayın.
HGS etiketini yeni aldım, bunu ön cam da nereye yapıştırmam gerekiyor? Siyah damalı yere mi onun altına düz cama mı, ben siyah damalı yere diye biliyorum?
Aspirin isimli veya buna benzer isimli 2,5 - 3 Tl civarlarında herşeyde kullanılabilen temizlik spreyi var. Ben çocuğumun odasındaki saatin üzerine çıkartma yapıştırmıştık. Onu çıkarmak gerekmişti. Biraz sıkıp bekledim süngerle birkaç ovalamadan sonra çıkmıştı. Siz de deneyebilirsiniz.
Asprin şeffaf plastikte (gösterge paneli, oto teyp ekranı vb. ) leke bırakabilir, kullanırken dikkatli olunmalı
Arkadaşlar konuyla alakalı pek değil sanırsam ama Hgs nin için de kalan miktarı ve hgs ye para yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz. Benim aracım da ki hgs aracın eski sahibine ait o nedenle pek bilgim yok.