Herkese merhaba arkadaşlar
Ben aracımı kısa zaman öne almıştım. Aldığımdada yazmış olduğum bilginin bilincindeydim.
Benim aldığım araç 2012 yılının 12. ayının 23 de trafiğe çıkışlıdır. Hasar kayıt sorgulamasına baktığımda araç üzerinde 2013 yılı içerisinde 1 adet kaza görüküyor ama satan adam aracı sıfır aldığını ve bu yıl içerisinde hiç kaza yapmadığını ve aracıda hiç satmadığını söyledi. Bu hasar aksa sigorta tarafında ödenmiş araç aydın plakalı bir araç kaza yapmış ve benim aldığım araç üzarine hasar kayıtı girilmiş ve kaza yapan benim araç görüküyor. ben aksa sigortayla görüştüm onlar bu kazanın benim aracın yapmadığını araştırdılar ve öğrendiler ( hasar kaydı için bütün bilgiler motor şase numarası vb. benim aracı gösteriyor sadece plaka farklı görülüyor burdan bulduk). daha sonra tremer den bu hasar kaydının düşmesi ve asıl hasarı yapan araca yazılması için , tarafımızdan yazışma yapıldı denildi. son konuşmamda bana inandırıcı bilgi verilmedi aksa sigorta tarafından yani biz yazışmalarımızı yaptık yazının cevabını bekliyoruz denildi , tremer ise biz göndermiş oldukları yazının cevabını onlara yolladık diyor iki tarafta yazının içeriği hakkında bilgi vermiyor.böyle sorunlar ile cokca hatalar olduğunu sölediler.( birgün birinin aracında hasar kaydı görülürse şaşırmasın)
Benim sorum şu şekildedir
ben bu yanlış giriş yapılan hasar kaydı için neler yapmalıyım ..... bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını istiyorum
şimdiden teşekkürler...