Arkadaşlar konuyu nekadar doğru yere açtım bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın pazartesi günü bizim şirketin burda bir labrador buldum 3 gündür faceden netten sahibini araştırıyorum ama bulamadım.havalar çok soğuk diye şirkette bakıyorum fakat zor olduğu için ve sahibini bulamadığımdan bakabilecek arkadaşlara üzülerek vermeyi düşünüyorum.telefondan girdigim için resim atamıyorum.düşünen arkadaşlar faceden benle iletişime geçebilirler
Tum arkadaslarima soyluyorum insallah yuva bulunur ben almak isterdim fakat evdekiler izin vermez
Tum arkadaslarima soyluyorum insallah yuva bulunur ben almak isterdim fakat evdekiler izin vermez
Teşekkür ederim ilgine Okan sagolasin umarım en kısa sürede bi yuva bulabilir
Mesaj Birleştirildi: 07 Oca, 2015 16:24

Teşekkür ederim ilgine Okan sagolasin umarım en kısa sürede bi yuva bulabilir
Mesaj Birleştirildi: 07 Oca, 2015 16:24

arkadaşlarıma sordum biri hayvanlar olmadan asla diye bir site söyledi oraya konu gibi birşey açıyorsunuz sanırım isteyen biri kesin çıkar dedi umarım yuva bulunur bu karda kışta kim dışarı atıysa o hayvanı .....
facede sayfa veya grupmuş düzeltme yapıyım
sahibinden'ede koyun ilan. uygun kişiyi daha rahat bulursunuz.
teşekkürler Okan orayada üye oldum onay bekliyorum bakalım
sahibinden'ede koyun ilan. uygun kişiyi daha rahat bulursunuz.
Enes benimde aklıma gelmişti ama çok tatlı diye ilk başta cıkarsa bi tanıdığa gitsin dedim ama sanırm çkmayacak az önce orayada ilan verdim teşekkürler ilgi ve alakana
Mesaj Birleştirildi: 09 Oca, 2015 00:02
Cins editlendi bugün veterinere götürdüm labradormus cinsi 7-8 aylık civarı dediler