Gönderen Konu: cointellect macerası  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
cointellect macerası
« : Ocak 07, 2015, 02:18:16 »
Uzun süre önce evden bitcoin üretmek için debeleniyordum... Sonra o heves geçti gitti... Bir süredir takip ettiğim cointellect ile bir maceraya atıldım ben de...

cointellect'te ise coin mining bulutundan kapasite kiralaması yolu ile bu işi yapan özel donanımlar kiralanabiliyor. işin en güzel yanı hiç bir teknik bilgiye gerek kalmadan yönetebiliyorsunuz sisteminizi.

En basit manada : çok yüksek hızda bir bilgisayar kiralıyorsunuz ve o sizin için coin üretiyor...

Ben biraz da işin macerası için 14.95 euroluk demo paketi aldım. 10 Gün boyunca günlük 1.64€ kazandıracak. (Bu arada paranızı günlük çekebiliyorsunuz hem paypala direkt euro olarak ya da bitcoin olarak...)
Sonraki paket 100€ kendini 45 günde amorti ediyor. 90 günde 2 katına çıkıyor. Günlük ödeme alınabiliyor. Detaylı kazanç tablosunu ekte koyuyorum...

Merak ediyorsanız üyelik linkini aşşağıda yazıcam (referanssız üye olunmuyor) İlla benim üzerimden üye olmanıza da gerek yok. İnternette 5 dk aratsanız bi sürü ref. bulursunuz. Şu klasik alt üyenin kazancından ve onun altındakilerin kazancından pay alma gibi saadet zinciri olayı yok. Sadece eğer bir paket alırsanız paralı o aldığınız paketin %10u bonus olarak referansınıza yatıyor... Bu nedenle klasik bir ponzi değil... Zaten asıl kazancınız günlük sürekli paketlerinizden geliyor.
Son olarak, risksiz bir şey değil... Riske edebileceğiniz miktarı belirleyip girmek şart...
https://cointellect.com/?code=748155de
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

cointellect macerası
« : Ocak 07, 2015, 02:18:16 »