0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah kazasız belasız. Bagaj ustu spoiler olabilir cokta yakısıyor. 1 hafta önce aldım bende şuan boyandı ama yağmur dolayısı ile takılmadı. taktırdığım zaman fikir açısından fotoğraf paylaşırım.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun öncelikle..-Nikelaj olaylarını sevdiğiniz belli onun için modifiye baabında pek birşey söylüyemeyeceğim ben o kromlardan kurtulana kadar neler çekmiştim..-Far karartma bu araçlara çok yakışıyor,ama benim tavsiyem karartıp bi-xenon yapmanız ve xenonlarınız o zaman göz almaz site olarak pek hoş karşılanmıyor direk xenon olayı -İmkanınız varsa ön tampon ekleri hariç uğraşmayın pekte iyi durmuyor bu kasaların,öncelikle şu yükseklikten kurtulun derim ciddi anlamda yol tutuş problemleri var 6 yıl bindim..İyi bir Eibach,kw 30-35 mm spor yay öneririm cidden aracınıza aşık olacaksınız..-Jantları gun metale boyatabilirsiniz fakat zaten koyu renk olduğu için biraz boğabilir seçim sizin,imkan var yay+güzel bi 17-18 jant kombinasyonu bu aracı anca gösteriyor..Ama dediğim gibi bu yükseklikte ne taksanızda o hayalinizde ki görüntüyü bulamayacaksınız -Ledli stopları mevcut ben çok yakıştırıyorum düşünebilirsiniz..Başkada elletmeyin derim bu dediklerim yetip artıyor bile Allah kaza bela göstermesin Çok teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam özelliklede spor yayları )Örn eski aracım :
Her nedense bilemiyorum Siyah+Corolla benim için arabada mükemmel ikili konumda Benim önerim jant+ yay a ek olarak far ve stop grubu değişimi ve bagaj üstüne altis spoileri taktırmak Bunları yaptıktan sonra araba gözünüze çok hoş gelecek sürekli arabayla uğraşacaksınız. Siyah olduğu için kaliteyi belli etmek adına sık sık cila uygulamanızı tavsiye ederim. Hem hareleri giderir hem siyah rengin matlaşmasını önler. Bir de yakışıklılığına yakışıklılık katar arabanın
Hocam arabanız masallah cok yakısıklı olmuş.Bir sorum olacaktı Krom Cam çitası,Krom Kapı kollarını vede Mügen rüzgarlığı nereden kaç liraya aldınız ?
Maşallah, çok asil duruyor.Çanakkale'deki hangi Opet bu, çıkaramadım.
35 mm Eibach en iyisidir..Başka hicbir marka bakmayın konfor bozuyor..50 mm görünüş olarak daha iyi olur ama ileride amortisörler açısından sıkıntı yaratıyor, cabuk deforme edip patlatıyor.. Ancak amortisör millerinden aldırıp kısaltma yaparsanız bir sorun olmaz,fakat onu oralarda yapabilecek tornacı var midir orası meçhul kolay kolay kimse yanaşmaz çünkü.. Bilmeyen ellerde riske girmeyin derim..35 mm kafidir
Merhaba aracınız hayırlı olsun. Alper kardeşimin yay+jant ve benden far-stop ve ön tampon ekini takın karşısına oturup seyre dalın.