0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam,2014 Auris Active MDS aracım ocak teslimi olacaktı. Bugün yarın alırız derken, bu sabah bayiden aradılar ve emniyette ruhsat bittiğinden işlemler durdu biz size bilgi vereceğiz dediler. Ne kadar sürebileceği konusunda da bir fikirleri olmadığını belirttiler. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba? Bir de bu durum ne saçma bir durumdur anlayamadım açıkçası. Koskoca emniyette nasıl ruhsat bitiyor bu teknoloji ve bilişim çağında üstelik. Herşey bu kadar zor mu olmak zorunda bu ülkede...
Evet biraz saçma olmuş ama olaylara biraz da iyi yönünden bakın. Şuan Ankara beyaza büründü biliyorsunuz, belki de bayiiden çıkar çıkmaz biri gelip aracına söylemeye dilim varmıyor . Her işte bir hayır vardır Ümit bey RAB' bim kaza bela vermesin ağız tadıyla binin inşallah.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
Geç olsun güç olmasın olmasin. Kazası belasız iyi günlerde kullanın arabanizi.kışlık Michelin lastikleri uygun fiyata almissiniz. Bende sensörlü 4 tane jant bulsam hemen kışlık lastik alcam.
Arkadaşlar selam,2014 Auris Active MDS aracım ocak teslimi olacaktı. Bugün yarın alırız derken, bu sabah bayiden aradılar ve emniyette ruhsat bittiğinden işlemler durdu biz size bilgi vereceğiz dediler. Ne kadar sürebileceği konusunda da bir fikirleri olmadığını belirttiler. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba? Bir de bu durum ne saçma bir durumdur anlayamadım açıkçası. Koskoca emniyette nasıl ruhsat bitiyor bu teknoloji ve bilişim çağında üstelik. Herşey bu kadar zor mu olmak zorunda bu ülkede...[/quoteBende ayni durumdayim.5 Ocakta aldim aracimi.Fakat bana gecici ruhsat verdiler.Gercek ruhsat gelince arariz dediler bekliyorum.