Gönderen Konu: AURİS İÇİN EN İDEAL TAKMATİK KAR ZİNCİRİ,İLK YARDIM ÇANtASI VE YANGIN TÜPÜ  (Okunma sayısı 2117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 10
  • Model Yılı: '13
  • 14 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar   yeni aurise en uygun kar zinciri vs şeyleri tavsiye edebilirmisiniz.
fnd..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 212300
  • Model Yılı: '08
  • 109 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
en iyisi kar lastiği tak kafan rahat olsun  :tamam: diğerleri zaten piyasada satılıyor paket halinde. illa adres istersen www.tulunayyangin.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ben aracıma set olarak almıştım ilk yardım seti ve yangın tüpü. Ancak yangın tüpü çok sağlam gözükmedi gözüme ekstra kendim aldım ve sete ekledim. Zincir olarak ta geçen hafta Atlı marka serpme zincir aldım 90 TL'ye. Hiç zincir takmadım bugüne kadar ama alıştırma olsun diye arkadaşla denedik takmatikten daha kolay geldi bana dedi arkadaş.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ccorolla 1.6 Advance
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 800
  • Model Yılı: '14
  • 21 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
zincir alacaksanız conson yada atlı'nın x tipi derim. marketlerde satılan 40-50 tl'ye diğer markalar kalitesiz, çabuk kırılabilir,tampona zarar verebilir. tabi en garantisi kış lastiği alıp 4-5 ay kullanmak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
arkadaşlar   yeni aurise en uygun kar zinciri vs şeyleri tavsiye edebilirmisiniz.

Eğerki kaliteli bir zincir olmazsa eski aracımda başıma gelmişti tampon ve çamurluğun boyalarına zarar verdi verdiği gürültüde cabası.En temizi kış lastiği alıp kullanmak 4 lastiğe alacak bütçe yok ise ön 2 lastiğe alıp kullanabilirsiniz bence.Ayrıca zincir takılacak kadar kar ve buz varsa bence yola cıkmamanız en güzeli olacaktır.Kazasız belasız sürüşler diliyorum..
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
zincirle ne iş olur ne yolculuk, kar da gidebileyim diye zincir takıp araca zarar vermeye ne gerek var zaten 50km diyorlar ama o da çok tehlikeli 30km yi gecemiyorsun. takması da sökmeside meşakkatli:)
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
zincirle ne iş olur ne yolculuk, kar da gidebileyim diye zincir takıp araca zarar vermeye ne gerek var zaten 50km diyorlar ama o da çok tehlikeli 30km yi gecemiyorsun. takması da sökmeside meşakkatli:)

Aynen katılıyorum eğerki zincir takarak gidilecek kadar kötü hava şartları varsa bence yola çıkmamak en iyisi zaten :kötü: diğer şartlar için kış lastiği gerekeni yapacaktır  :tamam:
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 10
  • Model Yılı: '13
  • 14 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.bende zincidle yola çıkma taraftaraı değilim ama bagajımda ilk yardım seti ve tüp gibi bulunması için düşünüyorum ;;)
fnd..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.bende zincidle yola çıkma taraftaraı değilim ama bagajımda ilk yardım seti ve tüp gibi bulunması için düşünüyorum ;;)

O zaman bence kar paletleri var onları tavsiye ederim
VW Golf 1.6 TDI & DSG