0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni bir ayrıntı ekliyeyim akü yeni alınmış bunu bilmiyordum ben bak . dediklerinizi deneyecegim ama su an zor araba uzakta
Ahmet abi konu ile alakası yok ama hazır bu konu popülerken yazayım dedim benim kişisel ileti gönderme seçeneğim aktif değil bazen çok acil özel birşey sorma durumum oluyor acaba kaç mesajdan sonra bu kısım aktif oluyor yardımcı olabilir misiniz?
Böyle bir kural yok.Göndermek istedigin kişinin profikine gir ve mesaj gönder den yollayabilirsiniz.
Abi yok kişisel ileti gönder seçeneği yok profillerde olanlar şunlar Çevrimiçi Çevrimiçi [Arkadaş Listeme Ekle] İletileri GösterTeşekkürleri Gösterİstatistikleri Göster
Konu kaynadı sorun çözüldükten sonra temizlik şart,Kişisel ileti yollamak istediginiz kişide bu alan çıkmıyor mu?Sizde benim profilime gelerek fotograf eklermisiniz?[attach=1]
@ Sami Demir Üyenin profil fotoğrafının altında yer alan simgelerin üstüne gelin, sekmelerin üzerinde biraz bekleyin, ''Kişisel İleti Gönder'' sekmesini kullanarak özel mesaj yollayabilirsiniz.