0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizdeki fitil nasıl bilmiyorum ama eski aracımda da bu tip bir problem vardı, fitil tek parça halinde idi çember gibi, sıkıntılı daha çok ezilen yerlere daha az ezilen yerler denk gelecek şekilde çevirip tekrar takınca sıkıntı kaybolmuştu Burası ile iletişime geçebilirsinizhttp://www.gozpakaucuk.com.tr/
Teşekkür ederim. Bizde ters çevirdik ama birde akvaryum hortumu taktık. Bu sefer bagaj kapanması çok zorlaştı. Hortumu çıkarıp dediğinizi yapmak mantıklı. Eğer yine kaçırırsa bu adresle iletişime geçerim.
istanbul kartal oto sanayi abdurrahman kalaycı.ismimi verin.saffet yönlendirdi diyin.0532 224 42 79 kargolar size...
İnternet sitesinin işe yaramasına sevindim, fiyatıda iyiymiş. Yeni fitiller gelince eski fitilleri keserek lambanın arkasına sarıp, ek yeride altta kalacak şekilde sıkıştırsanız nasıl olur? Bilmem anlatabildimmi, eski fitiller arada ezilecekler yani
http://www.aliexpress.com/item/5M-200-Rubber-Edge-Seal-Car-Door-Strip-Auto-Noise-and-Weatherstrip-Flexible-styling-mouldings-O/1824085741.htmlŞunun gibi birşey işinize yarayabilirdi. Türkiyede belki satılan yer vardır.Bir kere daha forumda konusu olmuştu, bu parkecilerde yada artık başka nerelerde satılır, şilteler var, çeşitli kalınlıklarda onlardan kullanabilirsiniz. Yine yukarıdaki anlattığım mantıkta ama artık bunu tek parça kesersiniz altında kalıp gibi oturur
Bu ürün iyi ama bunun sıkıntısı kısa mesafeli olacağı için kıvrımlarda bunlar dönüyorlar, tam tarif edemedim belki ama hani yapışkanlı ya arkaları diyelim başladık bir yerde başlama yeri mutlaka alt kısımda olsun, ek yeri yukarda olmasın yani,çerçeve şeklinde döneceğiniz için dönüşlerde bunlar eciş bücüş oluyorlar. Bu olaya dikkat edin yani. geniş çaplı dönüşler yapmaya çalışın. Dediğim türdeki şilteleride değerlendirebilirsiniz. Maksat arada sıkışacak bir izolasyon malzemesi olsun. hatta forumda konusu varken ben Mousepadler varya altı süngerimsi onunla bile olur diye fikir yürütmüştüm.
Arkadaşlar son durumu paylaşayım istedim. Telefon bozulunca foto ekleyemedim umarım yakın zamanda ekleyeceğim.1. Yeni bagaj fitili geldi. Fitili saca giren kısımları oldukça sert. Orjinali ile birebir aynı değil ama kalite hissi veren bir kauçuğu var fakat bagaj kapanması hala çok zor. Akvaryum hortumunda olduğu kadar zor değil ama tamda istediğimiz gibi oturmuyor. Sizce ne yapmalıyım? 2. stop çevresindeki sünger benzeri parçayı alıp döşeme malzemecisine gittim. Birkaç milim kalın olanından bulup eskileri kalıp yaparak kestim ve yerine taktım. Oldukça sağlam oldu. 3. hafta içi yağmurda artık stoplardan su gelmiyordu fakat stop içi bir sekmandan (çevresindeki conta eskimiş) ve stop altlarında çamurluğu sabitleyen sekman diplerinden azda olsa su girişi olduğunu gördük.O bölgelere içten poliüretan mastik uyguladık. Şimdilik tüm olası bölgeler kapatıldı. HAla bagaj iç trimlerini takmadım. Son bir yağmur testini daha bekleyeceğim ama artık sorun çözüldü gibi hissediyorum. Bagaj fitili hariç.YArdımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim.